Παρέμεινε στον Φοίβο ο Παπαγεωργίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παρέμεινε στον Φοίβο ο Παπαγεωργίου



Την εστία του Φοίβου Συκεών θα υπερασπίζεται για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο 37χρονος τερματοφύλακας συμφώνησε με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας και αναμένεται να έχει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα στη Handball Premier.

"Η καινούρια σεζόν σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για όλους μας στο Φοίβο και ήθελα να συμμετάσχω σε αυτή την προσπάθεια. Μετά από έξι χρόνια, που η ομάδα πάλευε για να μείνει στην κατηγορία, πιστεύουμε όλοι ότι ήρθε ο καιρός ώστε ο Φοίβος να ανέβει αγωνιστικά ένα σκαλοπάτι. Με ένα κορμό που διατηρείται εδώ και χρόνια, με νεαρούς αθλητές που σταδιακά ωριμάζουν και με σημαντικές μεταγραφές που αναμένεται να βοηθήσουν άμεσα, πιστεύω ότι έχουμε το υλικό για να βιώσουμε μια χρονιά κατά την οποία θα ευχαριστηθούμε το χάντμπολ που θα παίξουμε. Ωστόσο, για να ανέβουμε επίπεδο και να έχουμε μια σεβαστή αγωνιστική ταυτότητα, πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε σκληρά και να δώσουμε ό,τι έχουμε μέσα στο γήπεδο. Με τον νέο προπονητή, τον Αντώνη Τσολάκο, γνωριζόμαστε από παλιά και υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη", τόνισε ο έμπειρος τερματοφύλακας που μετράει 127 αγώνες στην κορυφαία κατηγορία με τα χρώματα του Φοίβου.

"Σε ατομικό επίπεδο, ελπίζω ότι θα έχω μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και εύχομαι όλοι οι τερματοφύλακες της ομάδας να βγάλουμε στο γήπεδο την καλή δουλειά που κάνουμε με τον προπονητή των τερματοφυλάκων, τον Κώστα Γκαγκανά", πρόσθεσε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

No comments