Αναζητείται η ημερομηνία της κλήρωσης των πρωταθλημάτων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναζητείται η ημερομηνία της κλήρωσης των πρωταθλημάτων




Φαίνεται ότι η καλοκαιρινή ραστώνη, επηρέασε και την κλήρωση των πρωταθλημάτων, ιδιαίτερα αυτού της Handball Premier. Βαδίζουμε αισίως την 25η μέρα του Ιουλίου και όχι μόνο δεν υπάρχει το πρόγραμμα των αγώνων, αλλά δεν είναι γνωστό πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση, με τις ομάδες -η πλειονότητα των οποίων, επιμένουν να αδιαφορούν και να μην συμμετέχουν στις διαδικασίες της διοργανωσης ΤΟΥΣ- να δυσκολεύονται να κάνουν τον αγωνιστικό και διοικητικό προγραμματισμό της προετοιμασίας τους, για ενα πρωτάθλημα που πιθανότατα θα ξεκινήσει την 29 Σεπτέμβρη με εναλλακτική ημερομηνία την 22η Σεπτέμβρη.

Είναι προφανές ότι αν η κλήρωση δεν πραγματοποιηθεί μέχρι την άλλη Τρίτη που τελειώνει ο μήνας, που δεν φαίνεται στον ορίζοντα, θα πάμε καλόν Αύγουστο. Αυτή η έλλειψη προγραμματισμού αποτελεί πλήγμα στην εικόνα της διοργάνωση, που τελείωσε με πολύ συναρπαστικό τρόπο, πολύ περισσότερο αν θες να λέγεσαι σοβαρό πρωτάθλημα, να είσαι αξιόπιστος στους χορηγούς και τους τηλεοπτικούς συνεργάτες σου, αλλά κυρίως να σέβεσαι τις ομάδες, τους προπονητές και τους αθλητές τους.

Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και η πραγματοποίηση της κλήρωσης, ώστε και οι ομάδες θα μπορέσουν να προγραμματίσουν την προετοιμασία και την οργανωτική τους λειτουργία. 




No comments