Μια ελληνική εταιρεία χορηγός του Champions League - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μια ελληνική εταιρεία χορηγός του Champions League



Μια εταιρεία ελληνικών συμφερόντων, θα είναι χορηγός του VELUX EHF Champions League για τα επόμενα δυο χρόνια.

Όπως ανακοίνωσε η EHF, η θυγατρική εταιρεία της Stoiximan με την επωνυμία Betano.com υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την EHF Μarketing, ως ο νέος περιφερειακός συνεργάτης στοιχημάτων της διοργάνωσης. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η BETANO θα γίνει επίσης ο επίσημος συνεργάτης στοιχημάτων του VELUX EHF FINAL4, το οποίο θα διεξαχθεί την 1η και 2 Ιουνίου 2019 στην LANXESS Arena της Κολωνίας.

Η συνεργασία, που στοχεύει στη γερμανική αγορά, θα επιφέρει εκτεταμένη προβολή της εταιρείας μέσω των τηλεοπτικών και ψηφιακών μεταδόσεων (αυτοκόλλητα δαπέδου και LED διαφήμισης) καθώς και της ενσωμάτωσης σε υλικά μάρκετινγκ και ψηφιακές εκστρατείες στα διαδικτυακά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της διοργάνωσης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της EHF Marketing GmbH, David Szlezak, δήλωσε: «Το Champions League προσφέρει μια ελκυστική πλατφόρμα για την BETANO, η οποία επικεντρώνεται στην προβολή της εντος της γερμανικής αγοράς όπου το χάντμπολ απολαμβάνει τεράστια δημοτικότητα».
"Ως επίσημος συνεργάτης στοιχημάτων στο VELUX EHF FINAL4, το εμπορικό σήμα θα επωφεληθεί επίσης από τις εκτεταμένες ευκαιρίες να προωθήσει περαιτέρω τις υπηρεσίες του στους 20.000 θεατές που το παρακολουθούν ζωντανά, έχοντας γίνει η κορυφαία αθλητική και ψυχαγωγική εκδήλωση σε κλειστό χώρο, στην ευρωπαϊκή αθλητική αγορά.
Ο κ. Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Stoiximan, δήλωσε: "Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτή τη διετή συμφωνία χορηγίας με την EHF, ενισχύοντας τους ισχυρούς δεσμούς μας με τη Γερμανία και τονίζοντας την εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει η BETANO στη γερμανική αγορά. Αποτελεί ευχαρίστηση και τιμή για εμάς να υποστηρίξουμε ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα στην Ευρώπη και να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις καινοτόμες υπηρεσίες μας για αυτό το σκοπό. Αυτή η μακροχρόνια συνεργασία με το EHFM, το
EHF VELUX Champions League  και το VELUX EHF FINAL4 στην Κολωνία, χαρακτηρίζει τη συνεχή μας προθυμία και δέσμευση για ένα σταθερό σχέδιο δράσης και το επίκεντρό μας να είμαστε ένα αναπόσπαστο και δυναμικό μέρος του νέου μας «σπιτιού».

 

No comments