Δημητρούλιας: "Δεν βγάλαμε ενέργεια" - Νίκος Σαμαράς: "Είναι μακρύς ο δρόμος" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: "Δεν βγάλαμε ενέργεια" - Νίκος Σαμαράς: "Είναι μακρύς ο δρόμος"

Στην έλλειψη συγκέντρωσης του Διομήδη στο Β ημίχρονο και στην απόδοση του Μπουκοβίνα, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας, ενώ και ο Νίκος Σαμαράς αναφέρθηκε στα δυο πρόσωπα του Διομήδη. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής Διομήδη Άργους: «Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, είναι άξιος νικητής. Παρουσίασε ένα μεγάλο «θέλω», αυτό τον έκανε αποφασιστικό και εύστοχο στις ειδικές καταστάσεις. Και εμείς θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του. Είμαστε μία νέα ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε αξιόπιστοι στο
γήπεδο. Πρέπει να είμαστε συνεπείς στην τακτική οδηγία και να μην εκτρέπουμε ψυχολογικά. Είχαμε μία τέτοια κοιλιά στο δεύτερο μέρος, πιέσαμε αλλά δεν καταφέραμε να αλλάξουμε τη ροή. Η μεγάλη διάφορά σήμερα για τον ΠΑΟΚ ήταν ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Επίσης δεν μπορέσαμε να βγάλουμε ενέργεια. Σήμερα δεν ξέραμε τι να περιμέναμε από τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέραμε ποιοι θα έπαιζαν ή ποιοι δεν θα έπαιζαν. Ο ΠΑΟΚ δοκίμασε πολλά αυτή την περίοδο. Όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα του βγήκε αυτή η άμυνα. Εμείς χάσαμε πολλά στη συγκέντρωση».

Νίκος Σαμαράς (δεξιός εξτρέμ Διομήδη): «Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καθοριστικό. Δεν είχαμε αποτελεσματικότητα και αυτό μας στοίχισε. Είναι μακρύς ο δρόμος. Πρέπει σε κάθε ματς να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί».

No comments