Γεωργιάδης: "Σήμερα κερδίσαμε δυο βαθμούς και τρεις παίχτες" - Παλάσκας: "Ξεκινάμε από την αρχή" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γεωργιάδης: "Σήμερα κερδίσαμε δυο βαθμούς και τρεις παίχτες" - Παλάσκας: "Ξεκινάμε από την αρχή"

Ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ επικράτησε με 26-24 του Διομήδη Άργους στη Μίκρα, με τους "ασπρόμαυρους" να πανηγυρίζουν μ.ια μεγάλη νίκη. Στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ Νίκος Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο κέρδος του ΠΑΟΚ από την απόδοση των νεαρών παιχτών του ενώ στο πάθος που έδειξε η ομάδα ήταν οι δηλώσεις του Απόστολου Παλάσκα. Αναλυτικά οι δηλώσεις:


Νίκος Γεωργιάδης (προπονητής Stoiximan.gr ΠΑΟΚ): «Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Βρέθηκαν σε μία δύσκολη περίοδο να έχουν χάσει δύο αγώνες. Έχουμε ταλαιπωρηθεί αυτό το διάστημα από προβλήματα μέσα
στο γήπεδο. Παρόλα αυτά έδειξαν ότι είχαν τη δύναμη, την πίστη και το πάθος για να πάρουν ένα αποτέλεσμα. Μετά τις απουσίες των Κεσίδη από το καλοκαίρι, του Αλβανού από την πρώτη αγωνιστική και του Κυπραίου από τη δεύτερη αγωνιστική, προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας μέσα στο γήπεδο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και είπαμε ότι έως τη διακοπή πρέπει να έχουμε όσο γίνεται λιγότερες απώλειες. Εμείς σήμερα είχαμε τερματοφύλακα και πέρα από τους δύο βαθμούς κερδίσαμε τρεις παίκτες. Μιλάω για τους Τσαμουρίδη, Τσαναξίδη και Αραμπατζή. Σήμερα μπήκαν και έδειξαν για πιο λόγο επιλέχθηκαν και για ποιο λόγο η ομάδα έχει επενδύσει επάνω τους. Σήμερα τέλειωσε η τιμωρία που μας είχε επιβληθεί και αγωνιζόμασταν χωρίς θεατές. Ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι δίπλα μας, τους θέλουμε κοντά μας στο γήπεδο και είναι σίγουρο ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε μεγάλα πράγματα, όπως κάναμε και πέρσι».

Απόστολος Παλάσκας (αριστερός ίντερ ΠΑΟΚ): «Παίξαμε δυνατή άμυνα και βρήκαμε εύκολα γκολ στην επίθεση. Βγάλαμε πολύ πάθος. Ξεκινάμε από την αρχή και θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει».

No comments