ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΚΥΠΡΟΥ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΚΥΠΡΟΥ


Το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό του Κολεγίου Κύπρου επί ελληνικού εδάφους κόντρα στα Βριλήσσια. Οι δευτεραθλητές Κύπρου έχοντας στην σύνθεση τους τον περσινό MVP της Α1 ανδρών Γιώργο Παπακυπριανού επιβλήθηκαν των Βριλησσίων με 33-26. Το κολέγιο που φέτος παρουσιάζει μια ιδιαίτερα αθλητική ομάδα θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι την Κυριακή το βράδυ, αφού έχει προγραμματίσει άλλα δύο φιλικά κόντρα στον Δούκα (σε λίγο στις 5μ.μ. στο Δαις) και τον Πανελλήνιο (αύριο Κυριακή στις 3μ.μ. στην Κυψέλη).
Για τα Βριλήσσια ήταν επίσης ένα παιχνίδι που ο προπονητής Θόδωρος Γκίνης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Η ομάδα ωστόσο δεν είχε την αγωνιστικότητα και την παρουσία που είχε σε άλλα φιλικά, που έδωσε μέχρι τώρα, κυρίως στον αμυντικό τομέα.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 26
ΚΟΛΕΓΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 33
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Θόδωρος Γκίνης: Βαμβακάς Π., Ντούσικος 4, Βαμβακάς Χ. 4, Πέρρος 5, Λιάλιος 4, Αμανατίδης, Τσιγκογιαννόπουλος 2, Χατζημικές, Γαλάνης, Γεωργούδης 2, Mπάρμπας, Μπογίνοβιτς 4, Χελιώτης 1.
ΚΟΛΕΓΙΟ (Ανδρέας Ανδρέου): Οικονόμου, Μαρκίδης 5, Τσίβικος 6, Σοφοκλέους, Νικηφόρου 9, Αργυρού 8, Στάνκοβιτς 5, Μινά, Θεοδώρου, Χριστοδούλου, Κακουρής, Στυλιανού 1, Παπακυπριανού 4, Σπύρου, Ιωάννου, Αντωνιάδης.

Πρόβλημα ο Βουγιάνοβιτς, επανεμφάνιση Γαλάνη!
Δεν αγωνίστηκε κόντρα στο Κολέγιο ο Βλάνταν Βουγιάνοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο δεξί του γόνατο. Ο Σέρβος είχε χτυπήσει σε προπόνηση, αλλά στο τουρνουά των Χανίων επιβαρύνθηκε περισσότερο και πρήστηκε. Χθες έκανε μαγνητική και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για ρήξη μηνίσκου, ωστόσο αύριο θα υπάρξουν τα οριστικά αποτελέσματα για το αν θα πρέπει να κάνει εγχείρηση ή μπορεί να διορθωθεί με συντηρητική αγωγή.
Επίσης στο παιχνίδι υπήρξε μια έκπληξη αφού ο Γιάννης Γαλάνης αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος. Ο περιφερειακός των Βριλησσίων μπήκε στο παιχνίδι με δική του ευθύνη, καθώς τον Ιούλιο σε αγώνα 5Χ5 έβγαλε για Τρίτη φορά τον ώμο του και ο ιατρός του συνέστησε εγχείρηση, η οποία θα τον άφηνε 5-6 μήνες έξω, αλλά ο ίδιος αποφάσισε να μην την κάνει και να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, παίρνοντας μεγάλο ρίσκο. Πάντως για άλλη μια φορά ανεξαρτήτως του αποτελέσματος έδειξε πόσο μαχητής είναι και πόσο μεγάλη αγάπη έχει για το άθλημα.




No comments