ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Β  ΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Α΄ Τετράδα (θέσεις 1-4)
20/5/09
ΕΓ ΜΙΚΡΑΣ3 17:30 ΠΑΟΚ-Διομήδης Άργους (απευθείας από την  ET1)
ΚΓ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ 17:30 ΓΣ Πανελλήνιος- ΑΟΔ Θερμαϊκού

Β΄ Τετράδα  (θέσεις 5-8)
20/5/09ΙΩΝΙΚΟΥ 20:00 ΑΕΚ-ΑΣΕ Δούκας (κεκλεισμένων των θυρών)
ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ ΔΓ 18:00 Φίλιππος Βέροιας –NIPPON ΓΑΣ Κιλκίς

Γ΄ Τετράδα  (θέσεις 9-12)
20/5/09
ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ 18:00 Ζαφειράκης –Ιωνικός ΝΦ
ΔΓ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 18:00 ΕΣΝ Βριλησσίων- ΓΣ Κορωπίου

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ- ΑΘΛΗΤΩΝ
Ο προπονητής των Βριλησσίων Παναγιώτης Μεσσήνης για τη μάχη του τίτλου στην ά τετράδα δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί είναι γρήγορη ομάδα ισορροπημένη με πολύ καλή άμυνα και  έδειξε σταθερότητα από την μέση του πρωταθλήματος και μετά. Επίσης ο ΠΑΟΚ θέλει να μπολιάσει την ομάδα του και με τον πρωταθλητισμό. Ο Πανελλήνιος στηρίζεται στην εμπειρία των παικτών του. Ο Διομήδης πολύ δύσκολα θα μπορέσει να χτυπήσει τον τίτλο. Έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου. Πιστεύω όμως πως κάτι του λείπει και  όταν αυτό θα το συμπληρώσει θα χτυπήσει πρωταθλητισμό. Ο Θερμαϊκός έχει πολύ καλό ρόστερ όμως δέχτηκε μεγάλο πλήγμα με τον τραυματισμό του Βύρωνα Παπαδόπουλο. Για τις θέσεις 9-12 εάν νικήσει ο Ζαφειράκης και κερδίσουμε και εμείς στους σημερινούς αγώνες όλα θα έχουν τελειώσει με το καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς. Δυο ομάδες θα σωθούν και δυο θα πέσουν».
Ο διεθνής παίκτης του ΠΑΟΚ Θεόδωρος Ευαγγελίδης αναφέρει : «Κάναμε το πρώτο βήμα νικώντας τον Θερμαϊκό. Το παιχνίδι με τον Διομήδη είναι δύσκολο. Δεν μας αγχώνει το ότι δεν έχουμε κερδίσει φέτος το Διομήδη. Εμείς είμαστε έτοιμοι και θέλουμε τον τίτλο. Θέλουμε να κάνουμε νικηφόρο και το δεύτερο βήμα. Σε αυτό που επιμένει και ο προπονητής μας, Στέλιος Σεϊρεκίδης, είναι στο να έχουμε πολύ καλή άμυνα».
Ο Γιώργος Παπακυπριανού παίκτης του Διομήδη σχετικά, δηλώνει: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, θα παίξουμε χωρίς άγχος. Σε εμάς μετράει πολύ στον ψυχολογικό τομέα πως φέτος δεν έχουμε χάσει από τον ΠΑΟΚ. Στο τέλος του αγώνα θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο νικητής. Μας ενδιαφέρει να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Συγκεντρωμένοι και με αυτοπεποίθηση θα δώσουμε τη μάχη με όλες τις δυνάμεις μας»
Ο Δημήτρης Τεγγελίδης συνεργάτης προπονητής, του τεχνικού του Πανελληνίου Νίκου Γραμματικού, τονίζει: «Το σημερινό παιχνίδι με τον Θερμαϊκό είναι δύσκολο. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη με το Θερμαϊκό για να ελπίζουμε στη συνέχεια στο παιχνίδι μας με τον ΠΑΟΚ»
Ο διεθνής παίκτης του Θερμαϊκού Νίκος Ριγανάς δήλωσε: «Ο αγώνας μας με τον Πανελλήνιο είναι το τελευταίο μας χαρτί για τη διεκδίκηση του τίτλου. Θα βάλουμε τα δυνατά μας θα παίξουμε δυνατή άμυνα με αντεπιθέσεις. Θα τα δώσουμε όλα για όλα με στόχο τη νίκη».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
Με ανακοίνωσή του ο Ποσειδών Λουτρακίου και το προπονητικό τιμ ευχαριστούν θερμά τη διεύθυνση του «Καζίνο Λουτρακίου», διότι από την πρώτη στιγμή βοήθησαν με χορηγία το τμήμα χάντμπολ γυναικών, αλλά και με εξυπηρετήσεις και διευκολύνσεις  που προσέφεραν στις αθλήτριες που ανήκουν στο προσωπικό τους για τις προπονήσεις και τους αγώνες».

3 comments

Anonymous said...

Avrio tha kseroume ton prwta8liti!

Anonymous said...

PAOK RE!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

ZAFIRAKIIS...!!!!!!!eisaste polu ligoi alania ths prwteuousas.....ante sta tartara ths A2.....osoi evgalan glwssa......