Πήρε Ενγκλε, επιστρέφει η Στανκούτε! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πήρε Ενγκλε, επιστρέφει η Στανκούτε!

ΠΛΗΡΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Στην απόφαση να γυρίσουν σελίδα τη νέα σεζόν προχώρησαν οι άνθρωποι της Αναγέννησης Αρτας. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να ολοκληρωθεί 100% η ανανέωση που ξεκίνησε από πέρσι. Οι παλιές «καραβάνες» της ομάδας Βάσω Σκάρα, Πέγκυ Βέμη, Αντα Σκουτέλλα, Μαρίνα Βράτσεβα και η Ελενα Καλασνίκοβα αναμένεται να αποχωρήσουν, όπως και η Ουκρανή δεξιά ίντερ Γκορντίεβα, που δεν ικανοποίησε. Αντιθέτως η ομάδα προχώρησε στην εξ’ ολοκλήρου αγορά της δεξιάς εξτρέμ Ατανάσοβα, ενώ συμφώνησε με την διεθνή με την Εθνική Λιθουανίας Ενγκλε. Οσον αφορά την παλιά παίκτρια της ομάδας, πίβοτ, Αούσρα Στανκούτε σήμερα αναμένεται στην χώρα μας και θα υπάρξει συνάντηση μαζί της. Η τερματοφύλακας της Εθνικής Ασπασία Λέκκα θα επιστρέψει από τα Ιωάννινα, ενώ και η Ρωσίδα Νιγκίνα Σαϊντοβα ενδέχεται να γυρίσει αφού γεννήσει με το καλό μέσα στον Ιούλιο.


 

8 comments

Anonymous said...

feugoun skara vemi skoutela kalasnikova kai oukrani?thelei 10 metagrafes

Anonymous said...

καινουργια στοιχεια ερχονται σιγα σιγα στο φως -προκειται για την συνεργασια εκπληξη της επομενης χρονιας!ο Κασαπιδης αναλαμβανει υπευθηνος μεταγραφων στην Αναγεννηση και ηδη εχει προαναγγειλει την ελευση 4 παικτριων απο τη Δανια,Ρωσια,Ρουμανια και φυσικα Γερμανια!

Anonymous said...

ekei tha tis paei tis germanides telika?

Anonymous said...

για ναπαει κοντρα στην πατρα για την ανακοινωνση της?να το δω και αυτο!η ΟΧΕ ακομα δεν εχει αποφασισει κατι για τη δραμα?το παει να ξεχαστει?

Anonymous said...

Mpourdelo to kanate...kamia ellinida paizei?

Anonymous said...

SKARA-VEMI-SKUTELA,APOXORUN APO TIN ENERGO DRASI? PRAGMATIKA KRIMA. TELOS KE I TELEFTEI 3 SOMATOFILAKES TIS ARTAS.ADE PALI SAS EFEKSE EKI STIN N.IONIA.TORA ME KAMIA 150.000 EURO ISOS KTIPISETE TELIKO PROTATHLIMATOS( AN DEN XASETE APO TIPOTA DRAMES-GIANNITSOKOZANES).FETOS THA INE I XRONIA TIS N.IONIAS...THA KANIN TIN IPEVASI..THA TRELANI KOSMO...

Anonymous said...

as plirosei prwta autes pou xrwstaei kai meta as parei!!!!!!
alla etsi einai otan i katastasi einai xwris elenxo!!!!

Anonymous said...

Τι γίνεται βρε παιδιά; Έτσι θα προχωρήσει το γυναικείο χ/μ; Δηλαδή κανείς δεν υπολογίζει τα αστεράκια που ακολουθούν την Σκάρα, Σκουτέλα και Βέμη; Χτίζει ομάδα η Αναγέννηση Άρτας απο την αρχή. Αυτό να μην το υποτιμούν κάποιοι.. Έρχονται για να συνεχίσουν την ιστορία αυτής της ομάδας και μάλιστα σε πείσμα κάποιων που προεξόφλησαν την πτώση και διάλυση της ασπρόμαυρης αυτοκρατορίας...!!!