Ετοιμη για την πρόκληση του Euro η Εθνική Νέων ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ετοιμη για την πρόκληση του Euro η Εθνική Νέων !


Η Εθνική μας ομάδα των Νέων είναι έτοιμη για το Euro K-20 που ξεκινά την Τετάρτη 10/7 στη Σλοβενία και θα διαρκέσει έως τις 21 του μήνα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επανεμφανίζεται σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Τσέλιε και το Λάσκο.

Αντίπαλοι της Ελλάδας θα είναι στον 2ο Ομιλο, Γερμανία, Σερβία, Πορτογαλία ενώ θα λείψουν από την Εθνική μας, για διαφόρους λόγους, Τόσκας, Παναγιώτου, Χαριτωνίδης και Αγαθόνικος και θα απουσιάσουν επίσης με  προβλήματα τραυματισμών  οι Κουτουλογένης, Βαρδαξόπουλος, Αλεξίου και Κουβράκης.

Οι 17 αθλητές της αποστολής της Νέων είναι οι:

Χατσατουριάν, Κολεζάκης, Μπατής, Τσιούμας (ΑΣΕ Δούκα), Ρούσος, Βαμβακάρης, Κουτουλογένης, (Πανελλήνιος ΓΣ), Δάιος, Μαρίνος (ΠΑΟΚ), Μαρκατάτος, Κουβράκης (Φοίβος Συκεών), Παπανικολάου (Άρης Νικαίας), Ραράκος (Ιωνικός ΝΦ), Ντάκαρης (ΓΣ Δράμα 1986), Σιαράβας (ΧΑΝΘ), Βαρδαξόπουλος (ΕΣΝ Βριλησσίων), Αλεξίου (Φέρωνας Βέροιας).

Αρχηγός αποστολής είναι ο τεχνικός σύμβουλος της ΟΧΕ Μπάμπης Προδρομίδης, προπονητές οι Γιώργος Μαστορογιάννης, Κωστής Μπούνας και φυσιοθεραπευτές οι Άγγελος Παππάς και Παύλος Καλαβάζης.

 Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μαστορογιάννης δήλωσε:

« Μέσα στις λίγες μέρες προετοιμασίας που είχαμε προσπαθήσαμε να βάλουμε κάποιες βασικές αρχές στον τρόπο παιχνιδιού μας, που συνδέονται με το αγωνιστικό προφίλ της Εθνικής Ανδρών. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ανταποκρίθηκαν και προσαρμόστηκαν άμεσα στην προσπάθεια αυτή. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που προπονούνται συστηματικά 3-4 χρόνια, παρόλα αυτά είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας τόσο σε αγωνιστικό όσο και ψυχικό επίπεδο».

Μεγάλοι χορηγοί της Εθνικής ομάδας στο EURO 2024 είναι η μεγαλύτερη εταιρεία εισαγωγής, εμπορίας και διανομής ανταλλακτικών αυτοκινήτων «Γ.Β. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ» και ο ξακουστός διεθνής αγώνας δρόμου Αθήνα - Σπάρτη «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ».

Το πρόγραμμα

Τετάρτη 10 Ιουλίου

15:20 Πορτογαλία- Ελλάδα

Πέμπτη 11 Ιουλίου

20:00 Ελλάδα- Γερμανία

Σάββατο 13 Ιουλίου

13:00 Σερβία- Ελλάδα

*Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν σε live streaming από το EHF TV


No comments