Σημαντικές χορηγίες για τις Εθνικές Νέων και Εφήβων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σημαντικές χορηγίες για τις Εθνικές Νέων και Εφήβων

 


Η μεγαλύτερη εταιρεία εισαγωγής, εμπορίας και διανομής ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά, με εξαγωγική δραστηριότητα και εγκαταστάσεις επίσης στο Βελιγράδι και την Κύπρο, η  Γ.Β.ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ συμφώνησε με την ΟΧΕ να αναλάβει τη χορηγική υποστήριξη των Εθνικών ομάδων χάντμπολ Νέων (Κ20) και Εφήβων (Κ18).

Το λογότυπο της Γ.Β.ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ θα βρίσκεται στις εμφανίσεις των Εθνικών μας ομάδων, οι οποίες θα πάρουν μέρος στα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν σε Σλοβενία (10-21 Ιουλίου) και Μαυροβούνιο (6-18 Αυγούστου).

Η εταιρεία διαθέτει κεντρικές εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης 14.000 τ.μ. στο Κορωπί Αττικής, δημιούργησε το μεγαλύτερο Διαβαλκανικό Κέντρο Διανομής ανταλλακτικών αυτοκινήτων συνολικής έκτασης 5.000 τ.μ. στην Σίνδο Θεσσαλονίκης, ενώ μέσω εμπόρων- συνεργατών καλύπτει όλη την επικράτεια με δίκτυο πωλήσεων σε όλες τις πόλεις και τα νησιά.


Θυμίζουμε ότι έχει προ μηνός ανακοινωθεί από την ΟΧΕ και η συμφωνία της με τους διοργανωτές του διεθνή αγώνα ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, επίσης για τη χορηγική υποστήριξη των Εθνικών μας ομάδων χάντμπολ Νέων (Κ20) και Εφήβων (Κ18).

Το λογότυπο του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ θα βρίσκεται στις εμφανίσεις των Εθνικών μας ομάδων, οι οποίες θα πάρουν μέρος στα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν σε Σλοβενία (10-21 Ιουλίου) και Μαυροβούνιο (6-18 Αυγούστου).

Ο ξακουστός αγώνας δρόμου Αθήνα - Σπάρτη αναβιώνει από το 1983 τα βήματα του Φειδιππίδη, του αρχαίου Αθηναίου δρομέα μεγάλων αποστάσεων, ο οποίος το 490 π.Χ., πριν από τη μάχη του Μαραθώνα, εστάλη στη Σπάρτη να ζητήσει βοήθεια στον πόλεμο μεταξύ Ελλήνων και Περσών.

Ο αγώνας διοργανώνεται κάθε χρόνο το μήνα Σεπτέμβριο, ενώ για το 2024 θα πραγματοποιηθεί 28-29 Σεπτεμβρίου.

 


 

No comments