Σπουδαία πρωτοβουλία ζωής από το Ψυχικό ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σπουδαία πρωτοβουλία ζωής από το Ψυχικό !


Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Ψυχικού (Α.Π.Ο.Ψ.) με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την διοργάνωση του 1ου Φιλανθρωπικού Τουρνουά Χάντμπολ για τα Σχολεία του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού την Κυριακή 21 Απριλίου (09:00-15:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ψυχικού (Κοντολέοντος 20, Ψυχικό). 

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ‘’Δεσμός’’ και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης. 

 Κάθε παιδί θα φέρει μία μπάλα και θα προσφέρει χαρά σε παιδιά που έχουν ανάγκη!

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς κανένα κόστος, έχουν όλα τα παιδιά δημοτικού, αγόρια και κορίτσια, που φοιτούν σε σχολείο του Δήμου. 

Για περισσότερες πληροφορίες: Υπεύθυνος Διοργάνωσης – Κων/νος Μπούνας 

 Τηλέφωνο επικοινωνίας – 6936630610 

 Email επικοινωνίας – kwstisbounas@gmail.com

Φραγκίσκος Ζαλώνης: «Για εμάς ο αθλητισμός είναι παραπάνω από την χαρά του παιχνιδιού. Είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, η καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας και η ακατάπαυστη προσπάθεια για να κάνουμε έναν κόσμο καλύτερο. Η διοργάνωση του φιλανθρωπικού τουρνουά χάντμπολ στο Ψυχικό, σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ‘’Δεσμός’’ θέλουμε να γίνει θεσμός φέρνοντας κοντά όλα τα παιδιά και δίνοντας χαρά όχι μόνο στους συμμετέχοντες αλλά και σε εκείνα τα παιδιά που ενδεχομένως ακόμα και μια μπάλα να είναι πολυτέλεια. Ευχαριστούμε θερμά το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ‘’Δεσμός’’, τον Δήμο Φιλοθεης-Ψυχικού, την ΟΧΕ και την ΕΣΧΑ».

No comments