Παγκρήτια πρώτη και καλή αρχή !!! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παγκρήτια πρώτη και καλή αρχή !!!


Ο φιλικός αγώνας που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Φιλαθλητικού (Ηράκλειο) και του Ωρίωνα (Χανίων) και φιλοξενήθηκε  στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. ήταν εξαιρετικός σε θέαμα, όπου οι αθλητές και των δύο ομάδων διαφήμισαν το άθλημα. 

Όλοι οι συμμετέχοντες ήταν πρωταγωνιστές σε δυνατές φάσεις που αποζημίωσαν του φιλάθλους, τους γονείς και τους προπονητές τους. Όπως επισήμανε ο προπονήτρια του Φιλαθλητικού κ. Άννα Κουλτζή : << Ήταν ένας ωφέλιμος αγώνας χειροσφαίρισης όπου τα παιδιά μας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μας εκπροσώπησαν άξια, αποσπώντας τα εύσημα των αντιπάλων προπονητών αλλά και φιλάθλων. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά! Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για όλους >>.

 Τον αγώνα παρακολούθησε και ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος κ. Παύλος Ποτουρίδης δηλώνοντας : << Η συμμετοχή σε αγώνες υψηλού επιπέδου βοηθά πάντα στην βελτίωση των αθλητών (ειδικά όταν αφορά μικρές ηλικίες) αποκομίζοντας ωφέλιμες εμπειρίες για την αθλητική τους πρόοδο. Εξαιρετική η δουλειά που γίνεται στα Χανιά και θα ανανεώσουμε με δική μας επίσκεψη εκεί. Η επιτυχία της συγκεκριμένου φιλικού αγώνα μας δίνει δύναμη και κίνητρο να την επαναλάβουμε και με άλλους συλλόγους, παρόμοιου βεληνεκούς, της ευρύτερης περιοχής της Κρήτης>>. 

Για την ιστορία το αποτέλεσμα 25-19 υπέρ του Ωρίωνα Χανίων.

No comments