Γραμματικός : '' Προχωράμε με κάτω το κεφάλι, δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα ...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γραμματικός : '' Προχωράμε με κάτω το κεφάλι, δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα ...''


Ο προπονητής του Ολυμπιακού Νίκος Γραμματικός ανέφερε για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ από τους ''ερυθρόλευκους '' : 

 ''Ξεκινήσαμε με έναν τίτλο τη χρονιά, από ένα και μόνο παιχνίδι. Ισχύει ότι οι δύο ομάδες δεν είναι ακόμα έτοιμες. Χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά και εμείς και η ΑΕΚ. Με το κεφάλι κάτω, προχωράμε για τη συνέχεια. Δεν έγινε απολύτως τίποτα. Αν δεν υπήρχε το Κύπελλο, θα ήταν ένα πολύ δυνατό ματς προετοιμασίας. Υπάρχουν καλές ομάδες στο πρωτάθλημα, έχουν ενισχυθεί και έχουν κάνει βήματα για την καλύτερη οργάνωση τους, αλλά, λείπει από όλους μας στο άθλημα η ποιότητα και σιγά σιγά πρέπει όλοι να βελτιωθούμε και να έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις από τους εαυτούς μας''.

Το παιχνίδι παρακολούθησε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος έκανε και την απονομή στη νικήτρια ομάδα, μαζί με τον Πρόεδρο της ΟΧΕ Κώστα Γκαντή και τον Πρόεδρο του ΑΣΕ Δούκα Κωστή Δούκα. 

Την απονομή στη φιναλίστ ΑΕΚ έκαναν ο Πρόεδρος της ΔΕΠ Ανδρέας Μούκιος, ο Ειδικός Γραμματέας Φραγκίσκος Ζαλώνης και το μέλος του ΔΣ Τάσσος Χειβιδόπουλος, ενώ την απονομή του ΜVP Σάββα Σάββα έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης.  

Η Ομοσπονδία βράβευσε τον ΑΣΕ Δούκα για την προσφορά του στο ελληνικό χάντμπολ, ευχαριστώντας παράλληλα το σωματείο για την παραχώρηση του ανακαινισμένου Δαϊς.

No comments