Σάββας : ''Απλά, είμαι ευτυχισμένος...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σάββας : ''Απλά, είμαι ευτυχισμένος...''Για την κατάκτηση του Super Cup, μετά τη νίκη  επί της ΑΕΚ στον τελικό στο αθλητικό κέντρο Δαϊς, μίλησαν ο  ο Σάββας Σάββας και ο Κώστας Κοτανίδης στο olympiacossfp.gr.

Σάββας Σάββας: «Αρχικά, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στο παιχνίδι, προηγηθήκαμε με τέσσερα γκολ, η ΑΕΚ το γύρισε, ήρθαμε στην κόντρα, στο τέλος βρεθήκαμε με ένα γκολ πίσω, όμως κρατήσαμε σαν ομάδα τον κορμό μας και μπορέσαμε στο τέλος να πάρουμε αυτό το ματς, που ήταν ένας τελικός. Όταν κερδίζεις τελικούς, είσαι απλά ευτυχισμένος, αυτό δουλεύουμε καθημερινά, για αυτά τα παιχνίδια. Ήταν ένας τελικός που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, μείναμε ενωμένοι και στο τέλος πήραμε αυτό που μας άξιζε».

Κώστας Κοτανίδης: « Ηταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, δεν τα παρατήσαμε καθόλου, τα δώσαμε όλα, 100%, φτάσαμε να παίξουμε παράταση. Όμως, δεν λυγίσαμε και ήμασταν αυτοί που πανηγυρίσαμε μαζί με τον κόσμο μας, που ήταν εδώ, μας στήριξε για άλλη μια φορά».

No comments