Πρόκριση για τον Ολυμπιακό στο τουρνουά της Οχρίδας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρόκριση για τον Ολυμπιακό στο τουρνουά της Οχρίδας

Τρίτη νίκη για τον Ολυμπιακό στο διεθνές τουρνουά της Οχρίδας , αυτή τη φορά με 28-26 επί της Γκόλντεν Αρτ και πρόκριση στον Σαββατιάτικο ( 9.15 μ.μ. ) τελικό με την Πέλιστερ.

Στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 14-11 ενώ στο 45΄ ήταν μπροστά με 20-19 και στο 57΄ ισοφαρίσθηκε σε 26-26 για να πάρει την νίκη με τέρματα του Βίντα στο 58.43'' και του Σλίσκοβιτς στο 59.58''.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νίκος Γραμματικός): Κοτανίδης, Τζηράς, Καραμπουρνιώτης 2, Παπαβασίλης 4, Βίντα 6, Τζίμπουλας 2, Βαμβακάρης 2, Παπαντωνόπουλος, Σλίσκοβιτς 3, Δομπρής, Τσιγαρίδας, Πασσιάς 1, Μοντόρο, Σλαβούλιτσα 2, Κάβτσιτς, Μιχαηλίδης 1, Σάββας 5.

Σε δηλώσεις του ο Σάββας Σάββας, υπογράμμισε: 

«Ήρθαμε σε αυτά τα τρία φιλικά, μετά από τρεις δύσκολες εβδομάδες προετοιμασίας, με σκοπό να γίνουμε ομάδα και να παίξουμε μαζί, αφού αυτό μετράει στην παρούσα φάση. Θέλουμε δουλειά σαν ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι, αφού δεν είχαμε μέχρι να έρθουμε εδώ την ευκαιρία να δουλέψουμε σημαντικά. Ωστόσο, πάνω στο κομμάτι που έχουμε δουλέψει, στη δύναμη και στην αντοχή, η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία και στα τρία φιλικά και μένει τώρα, από Δευτέρα, να δουλέψουμε και τακτικά, γιατί υπάρχουν και πολλοί νέοι παίκτες στην ομάδα. 

Το χαίρομαι πάρα πολύ που γύρισα στην Ελλάδα, μετά από τόσα χρόνια στο εξωτερικό και αυτό μετράει πολύ ψυχολογικά. Σίγουρα, παίζει μεγάλο ρόλο και η ομάδα μου σε αυτό. 

Η θέληση και η όρεξη είναι μεγάλη και ανυπομονούμε να τελειώσει η προετοιμασία, να είμαστε όλοι υγιείς και να ξεκινήσουμε τα επίσημα παιχνίδια».

No comments