Εμπρός στο δρόμο του Δήμου Πυλαίας ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εμπρός στο δρόμο του Δήμου Πυλαίας !

 



 

Πολλά μπράβο αξίζουν στον Δήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, για την απόφαση με την οποία επιχορηγούνται, με γενναία ποσά, τα αθλητικά σωματεία του Δήμου του.

Το χάντμπολ της Πυλαίας θα πάρει 50.000 ευρώ για το 2023 ενώ συνολικά τα αθλητικά σωματεία του Δήμου θα μοιρασθούν 143.000 ευρώ.

Kαι το Πανόραμα θα λάβει 27.000 ευρώ, 15.000 για την Γυναικεία ομάδα του και 12.000 ευρώ για την Ανδρική του.

Η Πυλαία παίρνει από 15.000 ευρώ για τη συμμετοχή Ανδρών και Γυναικών στην Α1 Εθνική ενώ 10.000 ευρώ θα εισπράξει επειδή η Γυναικεία ομάδα της θα αγωνισθεί σε Κύπελλο Ευρώπης και από 5.000 ευρώ για την κατάκτηση του Κυπέλλου σε Ανδρες και Γυναίκες σε μπιτς χάντμπολ.

Το παράδειγμα του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, που επιχορήγησε ανάλογα τα σωματεία του Δήμου ΚΑΙ την προηγούμενη χρονιά, ΟΦΕΙΛΟΥΝ να ακολουθήσουν και ΟΛΟΙ οι άλλοι Δήμοι, εφόσον πλέον ο νόμος τους λύνει τα χέρια.

Ας μην μας παρασύρει το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, καθώς, πρόκειται για ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των Δήμων να ενθαρρύνουν την πρόοδο του αθλητισμού σε συλλογικό επίπεδο, όσο η τοπική αυτοδιοίκηση ΑΔΥΝΑΤΕΙ να αναπτύξει τα σπορ, καθώς, άλλωστε, όπου το έπραξε, άφησε ερείπια...

Εμπρός στο δρόμο της Πυλαίας, χωρίς δικαιολογίες, ειδικά στους Δήμους όπου οι ομάδες Εθνικών Κατηγοριών είναι μετρημένες, αλλά, οι Δήμαρχοι κοιτούν τα άστρα παίζοντας θέατρο...


No comments