Δύο στα δύο για τον Ολυμπιακό στην Οχρίδα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δύο στα δύο για τον Ολυμπιακό στην Οχρίδα !

 


Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τον Ολυμπιακό στο διεθνές τουρνουά στην Οχρίδα της Β.Μακεδονίας, καθώς, επικράτησε και της ισχυρής τουρκικής Μπεσίκτας με 29-26.

Την Παρασκευή (25/8), οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους στο διεθνές τουρνουά της Β. Μακεδονίας, αφού στις 12:00, δίνουν το τρίτο τους ματς, με αντίπαλο την Golden Art.

Στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 14-12  ενώ στο 43΄ πέρασε μπροστά με 22-17 και στο 53΄ με 27-23 για να κερδίσει εντέλει με 29-26.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νίκος Γραμματικός): Κοτανίδης, Τζηράς 4, Καραμπουρνιώτης 1, Παπαβασίλης 2, Βίντα 2, Τζίμπουλας 4, Παπαντωνόπουλος, Βαμβακάρης, Σλίσκοβιτς 7, Δομπρής 1, Τσιγαρίδας 1, Πασσιάς 1, Μοντόρο 1, Σλαβούλιτσα 2, Κάβτσιτς 1, Μιχαηλίδης, Σάββας 2

Δηλώσεις:

Νίκος Γραμματικός: «Παίξαμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, την Μπεσίκτας, που παρά τις ελλείψεις που είχε, είναι 2-3 εβδομάδες μπροστά στην προετοιμασία και φάνηκε, αφού είχε... άλλη ταχύτητα. Εμείς είμαστε κουρασμένοι, συνεχίζουμε τη δουλειά, προσπαθούμε να βελτιώνουμε κάποια πράγματα. Υπάρχουν τομείς που είμαι ευχαριστημένος, όμως το σημαντικότερο είναι, να γίνουμε ομάδα και να φτιάξουμε αυτό το ομαδικό πνεύμα που θέλουμε. Συνεχίζουμε, έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι, όχι ίδιας δυναμικότητας, όμως θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε καλό εαυτό, να δουλέψουμε και φυσικά, να κερδίσουμε».

No comments