Σ.Παπασταμάτης : '' Συνεχίζουμε στην ίδια λογική ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σ.Παπασταμάτης : '' Συνεχίζουμε στην ίδια λογική ! ''


Ο Σταμάτης Παπασταμάτης, χαρούμενος όσο και ανακουφισμένος για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα από την ΑΕΚ, μετά από μία δύσκολη και ιδιαίτερη σεζόν, κλήθηκε από το greekhandball.com να δώσει το στίγμα της επόμενης ημέρας για την Ενωση :

''Συνεχίζουμε στην ίδια λογική. Στην επόμενη ημέρα θα κληθούμε, ως πρωταθλητές, να παίξουμε σε μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση, όπου θέλουμε να έχουμε αξιοπρεπή πορεία και εκεί και βεβαίως να διατηρήσουμε τα σκήπτρα στην Ελλάδα. Μία σκέψη μας για το γήπεδο όπου θα αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη, είναι η φιλόξενη Χαλκίδα. Ωστόσο, θα προχωρήσουμε με μεγαλύτερη ένταση τις προσπάθειες μας για ζήτημα της δημιουργίας του δικού μας γηπέδου. Εχουμε κάνει σχετικές συζητήσεις και θα συνεχίσουμε τις ενέργειες μας, ώστε η ΑΕΚ να έχει το δικό της σπίτι στο χάντμπολ και μάλιστα σε εδάφη που για  εμάς σημαίνουν πάρα πολλά. Η προετοιμασία της ομάδας για την επόμενη ημέρα έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς, η δουλειά σε αυτό το επίπεδο δε σταματά ποτέ ''.

Οπως μαθαίνουμε, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ με τον Αλέξη Αλβανό προκειμένου οι δύο άνδρες να συνομιλήσουν για τη συνεργασία τους, στον πρότερο και παρόντα χρόνο, μα και για την προοπτική συνέχισης.

No comments