Το φύλλο αγώνα για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το φύλλο αγώνα για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Η ΑΕΚ υπέβαλε ένσταση για παράβαση κανονισμών στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα που δημοσιοποιήθηκε και όπου αναγράφονται τα εξής : 

Η ένσταση της ΑΕΚ

«Υποβάλλουμε ένσταση για σοβαρή παράβαση των κανονισμών σύμφωνα με το άρθρο 33 παρ. 4 και συγκεκριμένα στο 50:15 και ενώ η μπάλα ήταν εντός αγώνα με κατοχή Ολυμπιακού, ο παρατηρητής του αγώνα κ. Μίγκας διέκοψε τον αγώνα, διέκοψε το χρόνο για να δοθεί παρατήρηση (κάρτα) στον πάγκο του Ολυμπιακού. Αν και σύμφωνα με τους κανονισμούς η μπάλα έπρεπε να αλλάξει κατοχή και να δοθεί στην ΑΕΚ, αυτό δεν εφαρμόσθηκε και η μπάλα παρέμεινε στην κατοχή του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα η ομάδα μας να στερηθεί με επίθεση και πιθανότατα με επίτευξη ενός γκολ».

Παρατηρήσεις Διαιτητών

-Στο 31:15 διακόψαμε για πρώτη φορά τον αγώνα και έγινε σχετική σύσταση από το μικρόφωνο για φτύσιμο από την εξέδρα.

-Στο 45:51 διακόψαμε για δεύτερη φορά τον αγώνα και έγινε επίσης σχετική σύσταση από το μικρόφωνο για φτύσιμο από την εξέδρα.

-Μετά το τέλος του αγώνα φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας ρίξανε μπουκάλια νερού εντός του αγωνιστικού χώρου προς τους παίκτες της ΑΕΚ, χωρίς να πετύχουν κάποιον.

-Με τη λήξη του αγώνα εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και μπροστά στο τραπέζι της γραμματείας ο παράγοντας- μέλος της ΑΕΚ κ. Παπαχαρτοφύλης και απευθυνόμενος στους παρατηρητές είπε: «Γ… τον μ... τον Κατσίκη, έχετε τελειώσει και οι τέσσερις».

-Μετά τη λήξη του αγώνα επίσης ήρθε και χτύπησε έντονα το χέρι στο τραπέζι φωνάζοντας θα υποβάλλουμε ένσταση ο παράγοντας- μέλος της ΑΕΚ κ. Παπασταμάτης.

Παρατηρήσεις Παρατηρητή

«Ως προς την ένσταση της ΑΕΚ ο παρατηρητής σφύριξε επανειλημμένως για να διακοπεί το παιχνίδι, ώστε να δοθεί ποινή στον πάγκο του Ολυμπιακού. Το πρώτο σφύριγμα για τη διακοπή του αγώνα έγινε όταν η μπάλα ήταν εκτός παιδιάς. Ως εκ τούτου δεν συντρέχει λόγος για αλλαγή κατοχής».


No comments