Αναγνώριση από τον μεγάλο ηττημένο στη δίκαιη νίκη του πρώτου φιναλίστ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναγνώριση από τον μεγάλο ηττημένο στη δίκαιη νίκη του πρώτου φιναλίστ !

 


Τιμητική ( και για τον ίδιο και για τον αντίπαλο ) παραδοχή από τον προπονητή του Διομήδη Γιώργο Ζαραβίνα, για την δίκαιη επικράτηση του Δούκα στον ημιτελικό, με δηλώσεις που έκανε στο greekhandball.com ενώ χαρακτηριστικά ήταν και όσα μας δήλωσαν ο προπονητής του Δούκα Γιώργος Χαλκίδης και ο αθλητής της αθηναϊκής ομάδας Ανδρέας Γερουλάνος :

ΧΑΛΚΙΔΗΣ ( προπονητής Δούκα ) :  '' Παιχνίδι με δύο όψεις, καθώς, στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος ο Διομήδης, αλλά, στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό, αλλάξαμε και παίξαμε πιο γρήγορα, βάλαμε γρήγορα γκολ και τα καταφέραμε με την βοήθεια σε κρίσιμα σημεία από τις μεγάλες προσωπικότητες που έχει η ομάδα μας ( Τζηράς, Μποροντάϊ ) αλλά και από όλα τα παιδιά ''.

ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ ( προπονητής Διομήδη ) : '' Συγχαρητήρια στον Δούκα για την νίκη του. Εμείς παίξαμε αρκετά καλά έως το 40΄ αλλά δεν παγιώσαμε τις διαφορές που παίρναμε και είχαμε πολύ κακή εικόνα στα, μεγάλα, άσχημα διαστήματα μας ενώ αντίθετα, ο Δούκας ήταν λιγότερο κακός στα δικά του αρνητικά κομμάτια του παιχνιδιού. Αυτό μέτρησε. Κάναμε πολλά αβίαστα  λάθη στην επίθεση και στην άμυνα, όσο περνούσε η ώρα, δεν πιέζαμε όπως έπρεπε, με συνέπεια να δώσουμε εύκολη κυκλοφορία στον αντίπαλο που μας κέρδισε δίκαια ''. 

ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ( αθλητής Δούκα ) : '' Πάρα πολλά και δυνατά τα συναισθήματα που νιώθω καθώς τόσο για εμένα όσο βεβαίως και για τους περισσότερους συμπαίκτες μου, αυτή είναι η πρώτη πρόκριση σε τελικό Κυπέλλου. Αν και μείναμε πίσω στο σκορ με 3 γκολ στο ημίχρονο, αντιδράσαμε, δε δείξαμε φόβο και δείξαμε ότι πιστεύαμε στην επιτυχία που θεωρώ ότι εντέλει ήλθε δίκαια ''.

No comments