Αλβανός : '' Πρέπει να επωφεληθούμε από την έδρα μας '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλβανός : '' Πρέπει να επωφεληθούμε από την έδρα μας ''


ΑΕΚ-Ολυμπιακός την Δευτέρα στις 7.15 μ.μ. στην αίθουσα ''Κασιμάτης'' στο ΟΑΚΑ , στον τρίτο τελικό για τον τίτλο στην Handball Premier, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία νίκη έως τώρα μετά τις δύο πρώτες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Ο προπονητής της Ενωσης, Αλέξης Αλβανός, είπε για την επικείμενη συνάντηση στο greekhandball.com :

'' Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως άλλωστε όλη η σειρά των τελικών. Πρέπει να κρατήσουμε την συγκέντρωση μας και να επωφεληθούμε από την έδρα μας. Σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να έχουμε καλύτερες επιθετικές επιλογές και πιο επαρκή διαχείριση των ειδικών καταστάσεων, με παίκτη παραπάνω ή παίκτη λιγότερο. Η συγκέντρωση και η πειθαρχημένη παρουσία σε αγώνες τέτοιων απαιτήσεων σε ρυθμό και ένταση, είναι απαραίτητες. Οι δύο πρώτοι τελικοί είχαν μεταξύ τους διαφορές ως παιχνίδια, με τους γκολκίπερ να έχουν καθοριστικό ρόλο, όπως συνέβη με τον Μάτσκεβιτς στον πρώτο αγώνα και τον Μπάουερ στον δεύτερο. Η νευρικότητα και η προσήλωση στο πλάνο μας θα παίξουν τον ρόλο τους ενώ ο κόσμος και για τις δύο ομάδες, δίνει επιπλέον ώθηση ''.

Αναμένεται να επιστρέψει στην 17άδα της ΑΕΚ  ο Αλμέϊδα ενώ δεν έχει αποσαφηνισθεί έως τώρα ποιός θα μείνει εκτός αποστολής. 

No comments