Γραμματικός : '' Θα παίξουμε με όπλο την άμυνα μας '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γραμματικός : '' Θα παίξουμε με όπλο την άμυνα μας ''

Ετοιμος είναι ο Ολυμπιακός για τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της Handball Premier, με γηπεδούχο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Δευτέρα στις 7.15 μ.μ. , με το μεταξύ τους σκορ στο 1-1 στις νίκες και τον προπονητή των ''ερυθρόλευκων'' Νίκο Γραμματικό όπως και τον γκολκίπερ τους Τόμας Μπάουερ να δηλώνουν : 

Νίκος Γραμματικός ( προπονητής Ολυμπιακού ) : «Προετοιμαζόμαστε για το τρίτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ, στην έδρα της ΑΕΚ. Είμαστε σίγουροι, ότι η ΑΕΚ θα αντιδράσει, θα προσπαθήσει να βγάλει ένα άλλο πρόσωπο. Όμως, από τη δική μας πλευρά, περιμένω από τα παιδιά να βγάλουν το χαρακτήρα που έχουν χτίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θα παλέψουμε 60 λεπτά. Η ομάδα έχει δείξει, ότι είναι ικανή να πετύχει πολλά πράγματα. Έτσι και τώρα, θα προσπαθήσουμε, με όπλο πάλι την άμυνα μας, να βάλουμε δύσκολα στην ΑΕΚ. Θέλω από τα παιδιά να βγάλουν το χαρακτήρα που έχουμε χτίσει».

Τόμας Μπάουερ ( τερματοφύλακας Ολυμπιακού ) : «Σίγουρα, θέλουμε να πάμε εκεί για να κερδίσουμε, ώστε να τελειώσουμε τη σειρά την Παρασκευή, στην έδρα μας, με τον κόσμο μας. Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος και το σενάριο που θέλουμε. Θα είναι εύκολο; Όχι, δεν θα είναι. Μπορούμε να το κάνουμε; Ναι, μπορούμε».

No comments