Επιστροφή Δανήλου στην Εθνική Γυναικών αντί Μεσσήνη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστροφή Δανήλου στην Εθνική Γυναικών αντί Μεσσήνη

Επιστροφή του Μενέλαου Δανήλου μετά από 3.5 χρόνια στον πάγκο της Εθνικής Γυναικών, διαδεχόμενος τον Παναγιώτη Μεσσήνη, καθώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την ΟΧΕ.

Ο Μ.Δανήλος, προπονητής της Εθνικής Νεανίδων από το 2015 έως και σήμερα, δήλωσε :

'' Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα η πρόταση της Ομοσπονδίας να αναλάβω την Εθνική Γυναικών και όλο το project των ηλικιακών Εθνικών ομάδων. Ξεκινάμε από μία διαφορετική αφετηρία σε σχέση με την πρώτη παρουσία μου στην Εθνική, καθώς γνωριζόμαστε πολύ καλά με τις αθλήτριες και τους συνεργάτες μου. Θα προσπαθήσουμε όλοι να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που θα θέσουμε μαζί με τη διοίκηση και τις αθλήτριες, οι οποίες είναι αναπόσπαστο και βασικό κομμάτι της όλης διαδικασίας ''.

Ο 51χρονος προπονητής είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, υπήρξε αθλητής Ιωνικού Ν.Φ., Ξυνή, Ηλιούπολης και αγωνίσθηκε 2 φορές με την Εθνική Ανδρών ενώ ξεκίνησε το 2007 την προπονητική καριέρα του από τα ηλικιακά του Ιωνικού Ν.Φ. και ακολούθως ανέλαβε την πρώτη ομάδα του, εργάσθηκε στο Καματερό το διάστημα 2014-2018, το 2019-2020 ήταν στη Νέα Ιωνία και από το 2020 στο Καματερό.

Ο τέως ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Μεσσήνης δήλωσε: ''Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία για τα τρεισήμισι χρόνια εμπιστοσύνης. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό με ήθος και αξιοπρέπεια. Η θέση του Ομοσπονδιακού είναι η μεγαλύτερη τιμή για έναν προπονητή και είμαι ευτυχής που μπόρεσα να υπηρετήσω το άθλημα μας και μέσω αυτού του ρόλου. Ενώ δεν τον ήξερα, έμαθα πλέον πολύ καλά το χώρο του γυναικείου χάντμπολ και παίρνω μαζί μου όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές. Πιστεύω πολύ σε αυτή τη γενιά των αθλητριών, όπως και στις επόμενες που έρχονται είμαι σίγουρος ότι το γυναικείο χάντμπολ θα ανέβει πολύ ψηλότερα. Σε αυτό το διάστημα κάναμε σημαντικές νίκες με τις ομάδες του επιπέδου μας και είδαμε τη διαφορά μας με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η Εθνική Γυναικών ανέβηκε στο ranking list της ΕΗF και θα ανέβει και άλλο. Αφήνω τελευταίες τις αθλήτριες στις οποίες θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, αλλά και στους συνεργάτες μου κ.κ. Μάντζο, Τζουβάρα και Μασλαρινό για την άψογη συνεργασία''.

Παράλληλα, με απόφαση του Δ.Σ. της ΟΧΕ ο Αντώνης Δάσκαλος αναλαμβάνει συνεργάτης του Γιώργου Χαλκίδη στην Εθνική Παίδων.


 

5 comments

Anonymous said...

Το ανέκδοτο της χρονιάς,κάποιοι θέλουν να εξοφλήσουν τις οφειλές τους με χρήματα της ομοσπονδιας δηλαδή των ομάδων.

Anonymous said...

Γιατί είναι ανέκδοτο διαπλοκή είναι

Anonymous said...

Για να δούμε ο masa mpalaki oxe xexe θα γράψει την αλήθεια;

Anonymous said...

Είμαι σίγουρος οτι του χρόνου οι ομάδες θα πάρουν περισσότερα χρήματα από την φορολόγηση του στοιχίματος.

Anonymous said...

Έλα ρε Mastercouch Dany όλες της αθλήτριες στο πιάτο.