'' Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα και αυτό θα γίνει...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα και αυτό θα γίνει...''


Ο προπονητής του Ολυμπιακού Νίκος Γραμματικός και οι τερματοφύλακες της πειραϊκής ομάδας Τόμας Μπάουερ και Κώστας Κοτανίδης δήλωσαν για την πρόκριση της ομάδας τους στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος :

ΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ( προπονητής Ολυμπιακού ) : 

'' Εμείς, για άλλη μια φορά, ενώ είχαμε διάθεση, δεν ήμασταν αρκετά σκληροί στην άμυνα, με αποτέλεσμα να δεχθούμε 18 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, πολλά για την άμυνα μας, ενώ στο δεύτερο κάπως διορθώθηκε. Η επίθεση μας, σε γενικές γραμμές, ήταν καλή, παρά κάποια λάθη. Θα το επαναλάβω, για άλλη μια φορά: Πρέπει να προσεγγίζουμε τα παιχνίδια διαφορετικά, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, είμαστε υποχρεωμένοι να διορθώσουμε αρκετά πράγματα και αυτό θα γίνει ''.

ΤΟΜΑΣ ΜΠΑΟΥΕΡ :  

'' Φαίνεται, ότι αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη περίοδο και παλεύουμε αυτές τις εβδομάδες με πάθος και ομαδικό πνεύμα, μέχρι να φτάσουμε επιτέλους να παίξουμε ξανά το όμορφο χάντμπολ και τη σκληρή και επιθετική μας άμυνα που μας έδωσε το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν. Πήραμε το παιχνίδι στο τελευταίο δευτερόλεπτο, με θέληση και ατομικές ενέργειες, αυτό είναι το θετικό σημείο του σημερινού ματς και το πιο σημαντικό. Όλα τα άλλα, θα τα αναλύσουμε ως ομάδα και θα βελτιωθούμε, για να έρθουμε στην καλύτερη δυνατή φόρμα σε όλες τις επόμενες προκλήσεις, σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Δύσκολος αντίπαλος η Δράμα. Έπαιξαν με όλη τους την καρδιά και αξίζουν τον σεβασμό μας για αυτό. Πρέπει, όμως, να συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς, ο Ολυμπιακός, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν αντίπαλο να καταστρέψει τα όνειρα και τους στόχους που έχουμε ''. 

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ :

'' Βρεθήκαμε για αρκετό χρονικό διάστημα πίσω στο σκορ, αλλά δεν το βάλαμε κάτω και καταφέραμε ένα, θεωρητικά, χαμένο παιχνίδι να το στείλουμε στην παράταση και στην συνέχεια, στα πέναλτι. Στην διαδικασία των πέναλτι, ήμασταν πιο ψύχραιμοι, είχαμε το απόλυτο στο σκοράρισμα και με δύο διαδοχικές αποκρούσεις, κατακτήσαμε την νίκη και την πρόκριση. Όταν αγωνίζεσαι για τον Ολυμπιακό, είσαι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστείς, διεκδικώντας μέχρι τέλους κάθε αγώνα και κάθε τίτλο και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε ''. 

No comments