'' Συγχαρητήρια σε όλους, πάλεψαν, αλλά, έχει δρόμο ακόμα για να πανηγυρίσουμε ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Συγχαρητήρια σε όλους, πάλεψαν, αλλά, έχει δρόμο ακόμα για να πανηγυρίσουμε ! ''


Οι προπονητές Ολυμπιακού και ΑΕΚ Νίκος Γραμματικός και Αλέξης Αλβανός, όπως και ο αρχηγός των ''ερυθρόλευκων'' Πέτρος Κανδύλας και ο συμπαίκτης του Τόμας Μπάουερ δήλωσαν για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ : 

Νίκος Γραμματικός (τεχνικός Ολυμπιακού): «Κατά τη διάρκεια του αγώνα βγήκαν πολλά προβλήματα, είχαμε και εκτός τον Βύρωνα (σ.σ. Παπαδόπουλο). Έπρεπε να κοιτάξουμε μπροστά, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συγκέντρωση που είχαν τα παιδιά, ξεκινώντας από την άμυνα. Η άμυνα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, που θέλουμε να επενδύσουμε. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από αυτό που βγάλαμε 60 λεπτά. Θέλουμε δουλειά, θα βελτιώσουμε κι άλλα πράγματα, για να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι στο μέλλον».

Αλέξης Αλβανός (προπονητής ΑΕΚ): «Οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν πολύ στην επίθεση. Ήταν ένα ματς με μεγάλο πάθος και πολλές διακοπές και δεν μπόρεσε να δοθεί ρυθμός στο παιχνίδι. Διακοπές που ήταν για εξωαγωνιστικούς λόγους. Πρέπει να παραδεχθούμε ότι καταθέσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε σαν ομάδα. Σίγουρα κρίθηκε στα χαμένα σουτ από τα 6 μέτρα. Προχωράμε, δώσαμε μία μάχη εδώ, θα ακολουθήσουν και άλλες μάχες μεταξύ μας, πάντα σε υγιή πλαίσια εύχομαι. Είναι μια περίοδος στην οποία χάσαμε μια πρόκριση στην Ευρώπη που τη θέλαμε πολύ και ένα σημαντικό ματς στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η σεζόν τελειώνει εδώ. Είμαστε ισάξιοι διεκδικητές του τίτλου και θα προσπαθήσουμε να τον κατακτήσουμε»

Πέτρος Κανδύλας (αρχηγός Ολυμπιακού): «Τρομερά συναισθήματα! Η ομάδα έδειξε από το πρώτο δευτερόλεπτο πόσο ήθελε τη νίκη, το θέλαμε, το είχαμε ανάγκη. Από την αρχή της σεζόν έχουμε σκαμπανεβάσματα, αλλά δεν σταματήσαμε ποτέ να παλεύουμε. Σήμερα, δείξαμε στον κόσμο μια αντανάκλαση το τι θα δουν στους φετινούς τελικούς, τους θυμίσαμε πως πήραμε το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια σε όλους! Όλα τα παιδιά παλέψανε, συγχαρητήρια σε όλους και προχωράμε, έχει δρόμο ακόμα. Χαμηλά το κεφάλι, δουλειά, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος άλλο ένα πρωτάθλημα».

Tόμας Μπάουερ (τερματοφύλας Ολυμπιακού): «Σταθεροποιήσαμε την απόδοση μας στην άμυνα, το πρόβλημα μας ήταν η επίθεση. Αισθανόμασταν χάλια μετά τον ευρωπαικό αποκλεισμό. Ο στόχος σήμερα ήταν να βγάλουμε αντίδραση μετά και την αλλαγή προπονητή.  Εμείς είμαστε στο γήπεδο, εμείς κάνουμε τα λάθη και κάποιος άλλος είναι υπεύθυνος για αυτό. Ήταν η σειρά μας να αντιδράσουμε. Αυτή η νίκη είναι ένα δώρο για τον προηγούμενο προπονητή που μας οδήγησε στο πρωτάθλημα, αλλά και ένα δώρο καλοσωρίσματος στο νέο προπονητή»

No comments