Οι μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ την επόμενη μέρα του ντέρμπι. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ την επόμενη μέρα του ντέρμπι.


Για ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο που ξεκινά την 1η Ιανουαρίου θα κινηθεί η ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι θα κινηθούν για μια με δυο προσθήκες, αφού η ομάδα που σχεδιάστηκε και ξεκίνησε προετοιμασία το καλοκαίρι, είχε πολύ σημαντικές απώλειες στη συνέχεια. 

Η προτεραιότητα θα δοθεί στη θέση του δεξιού ιντερ. Ο Νίκολα Γιούκιτς που ήρθε από τη Μπουντεσλίγκα και τραυματίστηκε στο τουρνουά της Στρούγκα, εγχειρίστηκε στον ώμο το Νοέμβριο και χάνει τη χρονιά. Η θέση αυτή θα αποτελέσει το μεγαλύτερο αγκάθι για τους ιθύνοντες της ΑΕΚ, αφού όπως λένε, στην αγορά δεν υπάρχουν διαθέσιμοι αθλητές ανάλογου επιπέδου. 

Επίσης ερωτηματικό αποτελεί η αντικατάσταση του Μόγια, που σύμφωνα με τις πληροφορίες του greek handball έχει αποχωρήσει ήδη από την ομάδα για σοβαρότατους λόγους και απλά αναμένεται από την ΑΕΚ, η επίσημη ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας, που εκκρεμεί για τυπικούς λόγους. 

Εκτός των Γιούκιτς και Μόγια, υπάρχει και θέμα Καλόμοιρου. Ο ταλαντούχος διεθνής αριστερός ίντερ ταλαιπωρείται από την αρχή της περιόδου με πρόβλημα στο γόνατο του, που δεν του επιτρέπει την πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα και φαίνεται ότι η συντηρητική αγωγή που προτιμήθηκε αρχικά, δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη λύση της αθροσκόπησης.

No comments