''Σκληρό καρύδι'' από την Νίκαια , έκανε το 6Χ6 στην Πάτρα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

''Σκληρό καρύδι'' από την Νίκαια , έκανε το 6Χ6 στην Πάτρα





Ομορφες στιγμές στον αγώνα Ακαδημίας των Σπορ-Αρη Νίκαιας ( 21-31 ) για την Α2 Ανδρών στην Πάτρα, που συνοψίζονται σε 5 παραγράφους :

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Πριν από το ματς ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Χρήστος Δεβελέγκας βράβευσε για την προσφορά του στο σύλλογο τον Κώστα Τόμσον, παίκτη του Αρη Νίκαιας, ο οποίος όταν σπούδαζε στην Πάτρα αγωνιζόταν με την Ακαδημία. όταν αγωνιζόταν στην ομάδα μας που ήταν φοιτητής στην Πάτρα. ''Στεναχώρησε'' ο Κώστας τους Πατρινούς φίλους του με τα 4 γκολ που σημείωσε, αλλά, αυτός είναι ο αθλητισμός.

ΜΕΡΑΚΙ : Ο Αρης Νίκαιας παρουσίασε την ομάδα του των Παμπαίδων Α σε φιλικό που έγινε στην Πάτρα με την Ακαδημία. Σπάνια ευκαιρία για φιλικό για τους νεαρούς Πατρινούς, όμορφο να βλέπεις μεράκι σε δύο συλλόγους με προσωπικότητα.

ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ : Γιάννης κερνά, Γιάννης πίνει, αλλά, αυτή τη φορά χορτάτος από το τραπέζι σηκώθηκε μόνο ο ένας Γιάννης, ο Γρηγοράκης, γιατί ο Παπαγιαννόπουλος δεν πήρε τίποτα περισσότερο από τα χαμόγελα των νεαρών παικτών του για τον καλό αγώνα τους απέναντι σε ανώτερο αντίπαλο. Ο Αρης Νίκαιας έφτιαξε ( και πάλι ) μία συμπαγή ομάδα που κέρδισε δίκαια και έχει 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος.

ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ : Πιο πολλές οι λύσεις για τον Αρη Νίκαιας, που είχε 11 σκόρερς στη συνάντηση όπου προηγήθηκε 14-11 στο ημίχρονο και κυριάρχησε στην επανάληψη με την Ακαδημία να μην έχει εφεδρείες που θα άλλαζαν ( ίσως ) την εικόνα, δεδομένου ότι ορισμένοι παίκτες του δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι.

ΠΑΡΑΔΟΧΗ :  Ο προπονητής της Ακαδημίας Γιάννης Παπαγιαννόπουλος είπε :  '' Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκαιας δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μία 16αδα που ανά πάσα στιγμή ο ένας αναπληρώνει τον άλλον χωρίς κόστος. Εμείς αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών που μας έχουν πάει λίγο πίσω ενώ σήμερα δεν ήμασταν σταθεροί στην επίθεση και κάναμε πολλά λάθη δίνοντας το δικαίωμα στους αντιπάλους να φτάνουν  στο εύκολο γκολ''.

Τα πεντάλεπτα : 2-4.4-7,5-8,6-8,8-13,11-14 ( ημίχρονο ), 11-17,12-20,15-22,16-24,19-25,21-31.

Διαιτητές : Αβράμης-Χρόνης.

AΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ : Πάντος 3, Σαρικάς 1, Διαμαντόπουλος, Παναγιωταρόπουλος 1, Καρυτινός, Γ. Βασιλείου 3, Γ. Ρουσόπουλος 2, Παπακωστόπουλος, Ν. Κολλύρης, Τόμοβιτς 2, Χ. Παπαγιαννόπουλος 5, Γιαννακούρας, Θεοδωρογλάκης 2, Σμυρνιώτης 1, Μπεκιάρης, Παπαδιονυσόπουλος 1, Μπιλαλής.

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ:  Ρεπούλιας, Ακάλεστος 4, Ζιώγας 1, Ασβεστάς, Πετράκος 1, Μελετάκος 3, Αθανασίου 2, Τόμσον 4, Μανωλίτσης 1, Νάκος 2, Τζάνος, Μαραμαθάς 1, Μαρινάκης, Γραμματικόπουλος, Καλαμπόκης 8, Σιμόπουλος 4..

Δίλεπτα 5-6. Πέναλτι 3/0, 5/4

No comments