Ποιός θα χάσει το σερί στη Νέα Κίο ; - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ποιός θα χάσει το σερί στη Νέα Κίο ;


 Ο Διομήδης υποδέχεται την ΑΕΚ στη Νέα Κίο το Σάββατο (22/10, 18:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier. 

Μία από τις δύο ομάδες ( ίσως και οι δύο, αν το παιχνίδι τελειώσει ισόπαλο ) μοιραία θα χάσει το σερί της, καθώς, τόσο οι ''Λύκοι'' όσο και η Ενωση έχουν από τρείς νίκες στο ενεργητικό τους σε ισάριθμα ματς.

Ο  Τζούρο Μούγιτς του Διομήδη, εκτιμά :

''Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ, μια ανανεωμένη ομάδα με πολλούς έμπειρους παίχτες. Έχουμε ένα δύσκολο έργο, αλλά όπως πάντα παίζουμε μόνο για την νίκη και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε και αύριο. Καμία ομάδα δεν περνά από το γήπεδο μας εύκολα, μπορεί το φαβορί να είναι η ΑΕΚ αλλά όλα θα κριθούν στο 40×20. Εμείς θα μπούμε στο γήπεδο να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είχαμε μια μικρή διακοπή και αυτό μας βοήθησε να δουλέψουμε κάποια καινούρια πράγματα και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το υπόλοιπο της σεζόν. Θα ήθελα να καλέσω όλους τους φιλάθλους μας να παρευρεθούν σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι για εμάς και να γίνουν ο 8ος παίχτης στο γήπεδο. Η παρουσία τους μας δυναμώνει και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε να παλεύουμε στο παρκέ ''.

Και o Νεμάνια Ζίβκοβιτς υποστήριξε : '' Η ομάδα είναι έτοιμη. Είμαστε όλοι καλά και πάμε με φιλοδοξίες για το ματς απέναντι στον Διομήδη. Ανυπομονούμε να γυρίσουμε στη δράση, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος ''.

Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων, ΑΕΚ και Διομήδης Άργους έχουν τεθεί αντιμέτωποι 47 φορές ανεξαρτήτου έδρας για τη Handball Premier, 24 στην Αθήνα και 23 στο Άργος. Η «Ένωση» μετρά 29 νίκες, οι «Λύκοι» 16, ενώ 2 αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν δίχως νικητή. Στους αγώνες του Άργους, η ΑΕΚ έχει σημειώσει 10 διπλά, οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει 11 νίκες, ενώ 2 αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Στα γκολ, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σκοράρει 1248 τέρματα (580 εκτός έδρας), ενώ οι «πράσινοι» 1156 (590 εντός έδρας).

No comments