ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ- ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΕΛΤΖΗΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ- ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΕΛΤΖΗΣ

Το Δ.Σ. της Ο.Χ.Ε. αποφάσισε την πρόσληψη του Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Προπονητή Χάντμπολ Γιάννη Βαρελτζή για τη θέση του Τεχνικού Συμβούλου –Διευθυντού Εθνικών Ομάδων. Ο Γιάννης Βαρελτζής γεννήθηκε το 1960, διετέλεσε στέλεχος των Εθνικών Ομάδων με 55 συμμετοχές, υπήρξε Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Γυναικών σε δύο περιόδους. Διετέλεσε διδάσκων στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. και έχει μάστερ στην προπονητική. Ο Γιάννης Βαρελτζής δήλωσε: «Θεωρώ σημαντικό γεγονός τη δημιουργία της θέσης Τεχνικού Συμβούλου-Διευθυντή Εθνικών Ομάδων και πιστεύω ότι μέσα από αυτή τη θέση θα συμβάλλω μαζί με όλους τους συναδέλφους στην καλύτερη οργάνωση και στο συντονισμό των Εθνικών Ομάδων και της ανάπτυξης».

33 comments

Anonymous said...

Δεν μπορεί, αστείο θα είναι.

Anonymous said...

Ο Δεύτερος Θεμελιώδης Νόμος περί της ανθρώπινης βλακείας, όπως έχει διατυπωθεί από τον μέγιστο C.Μ. Cipolla, έχει ως εξής:
«Η πιθανότητα να είναι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ηλίθιο είναι
ανεξάρτητη από οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό του ιδίου προσώπου»,
π.χ. από το επάγγελμα, την κοινωνική θέση, την καταγωγή, τη μόρφωση
κ.τ.λ.
Ισχύει για τους διοικούντες του Handaball.Λογικό να συνεργάζονται με τους χαμηλοτέρου, από αυτούς, δείκτη νοημοσύνης. Που το παράξενο??

Anonymous said...

ΤΡΑΤΖΙΚ... Νέα θέση, νέα άτομα, νέες ιδέες. Ξεμείναμε χωρίς δουλεια και εφεβρέθηκε μία θέση από τα κολητάρια μας. ΤΡΑΤΖΙΚ... Ο άνθρωπος που υποστήριζε στην τβ επί 60 ΄ ότι ο διομήδης έπαιρνε το κύπελο ακόμα και αν έτρωγε το τελευταίο σουτ αφού είχε βάλει περισότερα γκολ ΕΝΤΟΣ έδρας !!! Που δε βγήκε να πει μια συγγνώμη για τη χαζαμάρα. Σε μία νέα θέση... γιατί η οχε έχει λεφτά, λεφτά υπάρχουν για μισθουλάκια σε κολητούς, για θέσεις μαιμού. Τι είναι αυτό πάλι ; Δηλαδή τι θα κάνει; Η εθνική ανδρών θα κάνει μόνο προπόνηση τα επόμενα 2-3 χρόνια, η εθνική εφήβων έχει τελειώσει, η εθνική παίδων τώρα γίνεται από τον ιατρούδη, των γυναικών άστα. Χωρίς εθνικές ομάδες, τεχνικός σύμβουλος !! Και να συμβουλεύει τεχνικά ποιόν ; τον κρανάκη το σειρεκίδη ή τον ιατρούδη ; ΤΡΑΤΖΙΚ... Τώρα μήπως σειρά έχει ο γραμματικός ;ASTA BABIS ASTA NA PANE... ΚΟΨΕ ΛΕΦΤΆ ΑΠΌ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΒΑΡ. Και το μυαλό μου είναι θολό πωπωπωπωπωπωπωπω... τρέλα, τρέλα, τρέλα... asta babis asta na pane.

Anonymous said...

ΠΕΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ; ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ; ΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ; ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ; ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Προς 5·31 είσαι δάσκαλος σε όλα σου... Πολυ ωραίο σχόλιο!


Ένας παλιός μαθητής σου!

Anonymous said...

Μήπως μπορώ να γίνω υποδιευθυντής ;

Anonymous said...

ela re paidia tora p d ton thelei kanena somateio ton ksanavoleuoume?????xaxaxa

Anonymous said...

αλλη μια θεση που αφου προκυρυχθηκε απο την οχε,αφου εξεταστηκαν λεπτομερως τα βιογραφικα που εστειλαν οι ενδιαφερομενοι,δοθηκα αξιοκρατικα στο πιο καταλληλο.ευγε για μια φορα ακομα στην οχε

Anonymous said...

καλη επιτυχια

Anonymous said...

η θεση αυτη ειναι εμμισθη η οχι?

Anonymous said...

Αυτό κύριοι της ΟΧΕ ξεφεύγει από την χαζομάρα και καταντάει ΠΡΟΚΛΗΣΗ. Είναι πρόκληση ενώ άνθρωποι -επιλογές σας- στις εθνικές ομάδες έχουν διαλύσει τα πάντα, εσείς να βολεύετε έναν ακόμα κολλητό σας. Αίσχος!!! Σας έχει κατακράξει το σύμπαν. Δεν υπάρχει ίχνος τσίπας πάνω σας!

Anonymous said...

Δηλαδή ρε Κρανάκη θα πρέπει να δίνεις αναφορά στον Βαρελτζή; Μήπως τελικά εκτός από ανασφαλής είσαι και αυτοκαταστροφικός;
Μήπως πρέπει να το πάρεις λίγο αλλιώς;
Για τον Βαρελτζή με κάλυψαν οι υπόλοιποι.....

Anonymous said...

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΟΛΥΖΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΣΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΤΖΗ (MANAGER) ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΙΑΠΛΑΣΙΟ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΒΑΡΕΛΤΖΗΣ ΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ?
Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ,ΕΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ,ΕΑΝ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ κ.α.ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?
ΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ?
ΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΔΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ,ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ-ΗΛΙΚΙΕΣ κλπ ?
ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΠΑΙΖΕ(ΣΚΟΥΦΑΣ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.
ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Η ΟΧΕ ΜΕ ΑΡΒΑΝΙΤΗ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΚΕΛΟΣ) ΚΑΛΥΠΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ.ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ (ΥΠΟΧΡΕΩΤ) ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ (ΚΡΑΝΑΚΗ,ΙΑΤΡΟΥΔΗ,ΒΑΚΑΛΗ,ΑΝΤΩΝΙΟΥ κλπ )?

Anonymous said...

Δηλ. μετά την αποτυχία να κερδίσουμε την Ελβετία και να προκριθούμε, αυτό που έλειπε ήταν η πρόσληψη Τεχνικού Διευθυντή και πόσο μάλλον του κ. Βαρελτζή για να μπούν οι νέες βάσεις στα Εθνικά μας συγκροτήματα και να γίνει μια νέα αρχή ? Κύριοι της Γ' Σεπτεμβρίου γελάνε οι υπόλοιπες Ομοσπονδίες μαζί σας. Πιστεύω πως πιάσαμε πάτο και υποτιμάτε τη νοημοσύνη του χαντμπολικού κόσμου, που με μεγάλες θυσίες προσπαθεί να κατεβάζει ο καθένας το Σωματείο του στα Πρωταθλήματα παρωδία που διοργανώνεται. Φτάνει πιά !!!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Φιλε αν οι οχε είχε αλλα 2 άτομα σαν τον Πολυζο θα ήτανε ότι καλύτερο μην ξεχνάς ότι τα πράματα στης εθνικές ομάδες άρχισαν να λειτουργούν πολυ πιο καλύτερα με Πολυζο απο την στιγμή όμως που οι κύριοι της Οχε είδαν ότι γίνεται δουλεια τον έστειλαν

Anonymous said...

Alikako girna tora!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΧΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ.ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.ΑΣ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!

Anonymous said...

Η ΥΨΗΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ?Ο ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΕ ΟΙ ΜΕΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕ.

Anonymous said...

εγω ξαναρωταω ,η θεση ειναι εμμισθη?

Anonymous said...

Mην αυτοκαταστρευομαστε!Να δουμε και μετα τα λεμε.Παντως ο Γιαννης γνωριζει το αντικειμενο.Καλη επιτυχια και μεγαλο στομαχι....

Anonymous said...

προς 1.12 μισθος περιπου 3000, αυτοκινητο για μετακινησεις,4 αεροπορικα εισητηρια για την περιφερεια τον μηνα,100 ευρω για καθε συνεδριαση και 150 ευρω εξοδα παραστασης.επισης συμμετοχη σε ολα τα σεμιναρια του εξνωτερικου.

Anonymous said...

9.40 ΠΑΕΙ Η ΘΕΣΗ ΞΕΧΑΣΤΗΝ !

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

ΖΗΤΩ Η ΒΛΑΚΕΙΑ!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

η απο το νησι η απο εδω βλεπω ξεχασμενε το δουλευεις το pc .Η IP βλεπεις......

Anonymous said...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...............

Anonymous said...

σοβαρά ρε παιδιά 3000e τον μήνα;
και ας μας πεί κάποιος τις αρμοδιότητες του τεχνικού συμβούλου

εμείς πάντως στην ομάδα μας,βάζουμε τους παίκτες να πληρώνουν και τα νερά στους αγώνες...

Anonymous said...

δεν πληρωνουν για να παιζουν ?
κακως ισως ειστε η μονη ομαδα που δεν πληρωνουν οι παικτες.

Anonymous said...

εχεις γινει γραφικος απο το πρωι μας τα εχεις τουμπανο.παιξε με τιποτα αλλο να σου φυγει ο καημος!

Anonymous said...

Θελω να δωσω πολλα συγχαρητηρια στον μπαμπη διοτι απεδειξε οτι ειναι πραγματικος φιλος, ειλικρινα λυπαμαι που δεν ειμαι κολλητος του να βολεψει και μενα. Στην εποχη που ζουμε απεδειξε οτι οταν εχεις φιλους καλους ολα γινονται. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΑΜΠΗ.