Παλάσκας : '' Περίεργα συναισθήματα...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παλάσκας : '' Περίεργα συναισθήματα...''


Απέναντι στην ομάδα με την οποία αγωνίσθηκε για 15 χρόνια, θα είναι ο Απόστολος Παλάσκας, που θα αντιμετωπίσει με την ΧΑΝΘ τον ΠΑΟΚ.

Ο σπουδαίος αυτός αθλητής και υπέροχος άνθρωπος, είπε στο greekhandball.com :

'' Ιδιαίτερη στιγμή, αναμφίβολα όταν βρίσκεσαι απέναντι σε ανθρώπους με τους οποίους ήσουν μια ζωή μαζί και σίγουρα τα συναισθήματα είναι περίεργα, αλλά, πλέον είμαι στη ΧΑΝΘ και έτσι είναι ο αθλητισμός. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια ώστε να μείνουμε στην κατηγορία και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αυτό το ματς δεν είναι από εκείνα που έχουμε πεί ότι πρέπει να κερδίσουμε, αλλά, ασφαλώς έχουμε να κερδίσουμε πράγματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ''.

Πάντως, όταν τον ρωτήσαμε αν θα ...μπερδευθεί πηγαίνοντας σε...λάθος αποδυτήρια, ο Απόστολος ήταν ...κατηγορηματικός : '' Σίγουρα όχι, το...ξεπέρασα το αρχικό...μπέρδεμα...''.

Με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη ΧΑΝΘ, στο γήπεδο της Μίκρας, ανοίγει το μεσημέρι του Σαββάτου (22/10, 14:00) η αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής της Handball Premier.

Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, κόντρα σε Δούκα, Δράμα και Ιωνικό, ενώ η ΧΑΝΘ νίκησε στην πρεμιέρα τον Αερωπό, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε από Διομήδη και Βριλήσσια.

Από πλευράς ΧΑΝΘ θα απουσιάσουν οι πλέι μέικερ Πετρίδης και Σαράφης, ο τερματοφύλακας Σαμαράς και ο πίβοτ Νίκος Σαρηγιαννίδης.

Ο ΠΑΟΚ θα είναι κομπλέ.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

 


No comments