Εξοδος Ολυμπιακού στην Εδεσσα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εξοδος Ολυμπιακού στην Εδεσσα

Ο Αερωπός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Εδεσσα  το Σάββατο (22/10) στις 18:00 (Live Streaming: YouTube/Avena)  για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Αερωπού Γιάννης Πηλαλίδης υποστηρίζει : 

Φυσικά πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά όπως εξηγεί ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Πιλαλιδης:

 " Είναι όντως ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά, σε κάθε παιχνίδι που δίνουμε, πρώτος στόχος είναι η νίκη. Θα παλέψουμε μέσα στο γήπεδο και όποιος νικήσει. Στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, είχαμε την ευκαιρία να διορθώσουμε κάποια πράγματα και μέσα από τις προπονήσεις να δούμε μία δυναμική προοπτική για την ομάδα μας. Καλώ όλους τους φιλάθλους του Αερωπού, να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν σε αυτό το παιχνίδι."

Και από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Καρασαββίδης και ο γκολκίπερ Κώστας Κοτανίδης επεσήμαναν : 

Γιώργος Καρασαββίδης:  '' Ξεκινάμε ένα σερί αγώνων με ιδιαίτερες δυσκολίες. Το Σάββατο, παίζουμε στην πάντα επικίνδυνη έδρα της Έδεσσας και στόχος μας είναι, εκτός από το αποτέλεσμα, η βελτίωση μας σε κάποια τακτικά κομμάτια, στα οποία δεν έχουμε καταφέρει να είμαστε σταθεροί ''.

Κώστας Κοτανίδης: '' Μετά το κενό των δύο εβδομάδων, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Αερωπού Έδεσσας, ένα δυνατό εκτός έδρας παιχνίδι. Και αυτό, διότι ο Αερωπός παρουσιάζετε άκρως ανταγωνιστικός στην έδρα του. Εμείς, από την μεριά μας, δουλεύουμε σε υψηλούς ρυθμούς καθημερινά, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να κάνουμε το καθήκον μας και να φέρουμε άλλη μια νίκη για την ομάδα ''.

No comments