Ξεκινά, ελπίζοντας να τελειώσει... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκινά, ελπίζοντας να τελειώσει...

 

Δίχως φιλικά παιχνίδια ξεκινούν στην Α2 Εθνική, σε Ανδρες και Γυναίκες, οι ομάδες της Ακαδημίας των Σπορ Πάτρας, καθώς, δεν κατέστη δυνατή η μετακίνηση τους σε άλλη πόλη, αλλά, ούτε και η έλευση άλλων ομάδων στην Πάτρα.

Η μοναδική εκπρόσωπος της χερσαίας Δυτικής Ελλάδας στην Α2 εθνική κατηγορία, ξεκινά με μέσο όρο ηλικίας στους άνδρες τα 19.5 χρόνια και στις γυναίκες τα 20 χρόνια με κυριότερο αντίπαλο, το πρόβλημα της έλλειψης οικονομικών πόρων.

Η ομάδα της Πάτρας μετέχει  για 11η φορά στην ιστορία  στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών και  για 14η στην  Α2 Γυναικών. 

Από τις 25 Αυγούστου ξεκίνησε η προετοιμασία τους  υπό την καθοδήγηση των  Γιάννη Παπαγιαννοπούλου,  Βάσως Βουκελάτου και Ελένης Κονταξή.

Οι έφοροι του Τμήματος θα είναι οι Άκης Λιβιέρης, Αλέκος Μεντζελόπουλος και  Δημήτρης Ευθυμίου.

Οι αθλητές που απαρτίζουν το φετινό ρόστερ των ανδρών είναι οι:  Βασίλειος Αγγελακόπουλος, Δημήτριος Γιαννόπουλος, Κωνσταντίνος Καρυτινός, Αλέξανδρος Μπεκιάρης, Παναγιώτης Ανδριόπουλος, Ηλίας Ευθυμίου, Ιωάννης Γιαννακούρας, Γεώργιος Μπολιάρης, Νικόλαος Κολλύρης, Γεώργιος Βασιλείου, Χαράλαμπος Παπαγιαννόπουλος, Χαράλαμπος Παντός, Παναγιώτης Παναγιωταρόπουλος, Αλέξιος Σμυρνιώτης, Παναγιώτης Σαρικάς,  Θωμάς Τόμοβιτς, Γεώργιος Ρουσσόπουλος, Γεώργιος Θεοδωρογλάκης, Διονύσης Καλούδης, Ανδρέας Μπιλάλης, Ορέστης Μεταξάς, Χριστόφορος Γιάγκος, Αθανάσιος Τσάμης, Γεώργιος Παπαδιονυσόπουλος,  Ιωάννης Παπακωστόπουλος. 

Στο ρόστερ των  γυναικών είναι οι :  Αγγελική Στελλάτου, Ελένη Παλαιολόγου, Ασημίνα Ξηνταροπούλου, Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου, Αθήνα Αναστόπουλου, Λίλιαν Φιλιππάτου, Άλκηστη Κωτσοπούλου, Δήμητρα Ρώση,  Χριστίνα Φραγκίδη,  Ευαγγελία Στεμιτσιώτη, Ηλιοστάλακτη Φαρμάκη,  Αναστασία Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνα Παναγιωτακοπούλου, Μαρία Ελένη Παπαγιαννοπούλου και οι δύο νέες προσθήκες της μεταγραφικής περιόδου, η Χρυσούλα Χάλα  και η Ελένη Καλογιαννίδου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ.  Χρήστος Δεβελέγκας τονίζει:

'' Εύχομαι  στους αθλητές-τριες  και στους προπονητές καλή αθλητική σεζόν χωρίς τραυματισμούς.  Στην  νέα αρχή που κάνουμε με  καινούργιες  ομάδες που αποτελούνται  από νεαρά παιδιά και αυριανούς επιστήμονες της χώρας ελπίζουμε να κερδίσουμε τον μεγάλο μας  αντίπαλό μας που δεν  είναι άλλος από το ‘’ οικονομικό ‘’ πρόβλημα. Έγκαιρα εγγράφως προς την ΔΕΠ/ΟΧΕ το εντοπίσαμε,  αλλά δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε,  με αποτέλεσμα πάρα πολλές ομάδες ανά τη χώρα να αποσύρουν τη συμμετοχή τους από τα εθνικά πρωταθλήματα,  γεγονός πού φοβόμαστε να μη συμβεί και στις  δικιές μας ομάδα κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων ''.

Η Ακαδημία των Σπορ ευχαριστεί τους  υποστηρικτές και  χορηγούς της, που είναι οι: 

Το Δίκτυο 10  εμπορίας καταναλωτικών αγαθών του κ. Διονυσίου Γιακουμάτου και τις εταιρείες αλλαντικών Πασσιάς και τα μπισκότα Βιολάντα, τον κ. Γρηγόρη Παλούμπη με τους  ταχογράφους -  ταξίμετρα,  το φροντιστήριο ΠΡΟΣΗΜΟ,  το Catering του κ. Ιωάννη Κωτσόπουλου,  το γραφείο πολιτικών μηχανικών του κ. Ευάγγελου Βισβίκη και  της κ. Ευτυχίας Μπάρλου,  το πρατήριο υγρών καυσίμων refill station (Πατρών – Κλάους 102)  του Αλέξη Παπαγιαννόπουλου,  τον κ. Ιωάννη Κοροβέση με το Καφεκούτι  στην Καλαβρύτων 23,  τους Αφοί Παπαδόπουλοι auto services  ανταλλακτικά - πωλήσεις αυτοκινήτων,  το Smart Socks του Κώστα Καραγιάννη (κάλτσες),  τα καταστήματα παιδικών παπουτσιών Papino και Ζουζούνι,  το Studio Tonosis ( γυμναστική ), την εταιρεία Dole και το διαφημιστικό γραφείο του κ. Ανδρέα Ζαφειρόπουλου   και το Abraco café .



No comments