Η 18άδα της Εθνικής για την Θεσσαλονίκη, χρήσιμο φιλικό με την ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η 18άδα της Εθνικής για την Θεσσαλονίκη, χρήσιμο φιλικό με την ΑΕΚ

 


Ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών, με το προπονητικό φιλικό διάρκειας 60 λεπτών που έδωσε στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ζαραβίνας δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα και χρησιμοποίησε και τον Νίκο Κρητικό που επέστρεψε στην Ελλάδα από την Ρουμανία για τις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Στην αποστολή της Εθνικής στη Θεσσαλονίκη όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, είναι οι :  Δομπρής, Παπαβασίλης, Πασσιάς, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Μπάγιος, Κεδέρης, Λιάπης, Ηλιόπουλος, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου, Μάλλιος, Τζηράς, Τόσκας, Κωστακίδης, Ελευθεριάδης, Μπαμπατζανίδης και Κρητικός.

Οι τερματοφύλακες Tερλέτσκι και Κολλύρης έμειναν εκτός 18άδας, καθώς, αν ακολουθούσαν στη Θεσσαλονίκη και εκείνοι, η Εθνική θα βρισκόταν με 5 γκολκίπερ, μετά την έλευση από το εξωτερικό των Μπουκοβίνα-Παπαντωνόπουλου, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όπως και οι Μπόσκος, Μυλωνάς,  που επίσης αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού.


No comments