ΠΑΟΚ 5 αστέρων, νίκησε και στη Νάουσα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ 5 αστέρων, νίκησε και στη Νάουσα !

 


Πέντε στα πέντε για τον ΠΑΟΚ που συνεχίζει αήττητος την πορεία του στο πρωτάθλημα καθώς πέρασε και από την Νάουσα, με 24-21 επί του Ζαφειράκη.

Στο πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 13-8, αλλά, ο Ζαφειράκης αντέδρασε στην επανάληψη, μείωσε σταδιακά το σκορ και ισοφάρισε σε 19-19 στο 52΄. 

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν πιο ψύχραιμος στα τελευταία λεπτά και με καλή άμυνα όπως και προσεκτικές επιλογές στην επίθεση, πέτυχε επιμέρους σκορ 5-2 και έφθασε στη νίκη.

Τσαναξίδης και Κουκμίσης σημείωσαν από 5 γκολ για τον ΠΑΟΚ που περιόρισε τον Θεοδωρόπουλο στα 4 τέρματα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε για την επιτυχία της ομάδας του : '' Η παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ μας βοήθησε, σε τέτοιους δύσκολους εκτός έδρας αγώνες τους θέλουμε κοντά μας όταν υπάρχει δυνατότητα. Η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα είναι κάτι που έχουμε στερηθεί τα τελευταία δύο χρόνια. Σίγουρα και ο κόσμος του Ζαφειράκη Νάουσας έδωσε ένα έξτρα κίνητρο στην ομάδα, θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλή υποστήριξη από την κερκίδα. Περιμέναμε πως η αναμέτρηση θα είναι δύσκολη, η Νάουσα είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, ειδικά εντός έδρας. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που έπαιζε πλήρης στο γήπεδο της και το περιμέναμε πως δεν θα είναι εύκολο. Στο πρώτο ημίχρονο είμασταν πολύ καλοί τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, στο δεύτερο χάσαμε την συγκέντρωση μας για ένα μεγάλο διάστημα. Είναι σημαντικό το γεγονός πως στα τελευταία δέκα λεπτά διαχειριστήκαμε σωστά τις κρίσιμες καταστάσεις του παιχνιδιού και καταφέραμε να κάνουμε πέντε στις πέντε νίκες στο πρωτάθλημα. Προέχουν οι δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και θα προσηλωθούμε εκεί. Ωστόσο το επόμενο εγχώριο ματς είναι με την ΑΕΚ στην έδρα μας, θα είναι ένα ντέρμπι κορυφής και θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Εμείς έχουμε ένα στιλ παιχνιδιού, θεωρώ ότι έχουμε καλή ομοιογένεια παρότι είχαμε πολλές νέες προσθήκες, έχουμε παίκτες με ποιότητα ''.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 4-3, 5-6, 6-9, 6-11, 8-13 (ημίχρονο), 11-13, 12-14, 14-17, 17-19, 19-21, 21-24.

Διαιτητές : Πατιός-Πήτας

Δίλεπτα :  3-5    , Πέναλτυ : 1/1, 2/2.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ( Δεληγιάννης ) : Αθανασίου, Μπόλας 2, Κανιζάϊ 2, Τζουβάρας, Τσαγκέρας , Θεοδωρόπουλος 4, Μπουμπουλέντρας , Ρότζιος 5, Μισαηλίδης 3, Μπιλιούρης, Αποστολίδης 1, Μίλοβιτς , Βαφείδης 2, Τσάτσας 1, Δασκαλόπουλος , Λόλας 1.

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκιγκόφ, Δούγιας, Ελευθεριάδης 3, Τσαμουρίδης, Παπάζογλου 2, Νικολαΐδης 1, Αποστόλου, Βελισσαρίου, Τριανταφυλλίδης 2, Μοϊσίλοφ 1, Τσαναξίδης 5, Κουκμίσης 5, Καβουσανάκης 1, Λαδάκης 1, Τζωρτζίνης 3, Γιαβασίδης. 

No comments