Μπήκε γήπεδο ο '' καινούριος '' ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπήκε γήπεδο ο '' καινούριος '' ΠΑΟΚ

 


Ξεκίνημα χθες Πέμπτη και για την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ, που φέτος θα παρουσιασθεί με σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ του, καθώς, αποχώρησαν 10 αθλητές του ( Μπάρμπας, Μανωλούδης, Γιορανίδης, Καραγκιοζόπουλος, Παλάσκας, Σεϊρεκίδης, Στογιάνοβιτς , Μισαηλίδης, Βαφείδης, Μέντουριτς,     ) ενώ έχουν ανακοινωθεί 7 προσθήκες ( Γιάρασουκ, Δούγιας, Ελευθεριάδης, Ν.Κουκμίσης, Τ.Τριανταφυλλίδης, Λαδάκης, Τσαναξίδης ) και προωθήθηκε από την ομάδα Νέων ο Τσαρδάκης. 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Πάνος Γούσιος δήλωσε :

''Ξεκινήσαμε πολύ καλά από την πρώτη μέρα. Υποδεχθήκαμε τους αθλητές, τους καινούργιους και τους παλιούς .Είχαμε πολλές προσθαφαιρέσεις το καλοκαίρι. Το κλίμα ήταν πολύ καλό, είχαν πολλή ενέργεια όλα τα παιδιά και θεωρώ ότι θα συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς με την ίδια διάθεση σε όλη την προετοιμασία. Σε δύο εβδομάδες παίζουμε σε ένα τουρνουά στο εξωτερικό, στα Σκόπια, όπου εκεί κάποια φιλικά θα βοηθήσουν σημαντικά στο στήσιμο της ομάδας με στόχο να είμαστε πάντα έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.''

Ο ΠΑΟΚ θα πάρει μέρος στο 7ο Διεθνές τουρνουά στη μνήμη του Μίλε Νεσκόφσκι  στο Πρίλεπ της Β.Μακεδονίας,   26-28 Αυγούστου.

Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος ομάδες της πρώτης κατηγορίας από την Β.Μακεδονία αλλά και την Σερβία.

Στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν έδωσαν το παρών με ειδική άδεια οι Γκίγκοφ και Αποστόλου καθώς και ο νεοαποκτηθείς Λευκορώσος γκολκίπερ Γιάρασουκ,  ο οποίος αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη. 

Με τιμή 20 ευρώ, τα τμήματα χάντμπολ ανδρών και γυναικών του ΠΑΟΚ, διαθέτουν ενιαίο εισιτήριο διαρκείας για τους αγώνες των δύο ομάδων, σε Ελλάδα και Ευρώπη.


No comments