Με Νιόκας ξεκινά την Τετάρτη ο Ολυμπιακός ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με Νιόκας ξεκινά την Τετάρτη ο Ολυμπιακός !


Την ένταξη του Ολιβιέ Νιόκας στο ρόστερ του ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, ολοκληρώνοντας και τυπικά μία σημαντική προαναγγελθείσα μεταγραφή με τον 36χρονο Γάλλο αριστερό ίντερ να αναμένεται να είναι παρών την Τετάρτη στην επίσημη έναρξη της προετοιμασίας των πρωταθλητών.

Ο Ολιβιέ Νιόκας έπαιξε την περσινή σεζόν στην Βαρντάρ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Βόρεια Μακεδονία ενώ πρωτύτερα έπαιξε σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία.

Ο Νιόκας πήρε με την Εθνική Γαλλίας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2017 και το ασημένιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Η δήλωση του Ολιβιέ Νιόκας στο olympiacossfp.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, που ανήκω πλέον σε έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς οργανισμούς στον κόσμο, με επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα. Είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ, στον Ολυμπιακό και ελπίζω να πετύχουμε σπουδαία πράγματα αυτή τη σεζόν. Δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια, ποτέ δεν μου άρεσε, αλλά πιστεύω πραγματικά, ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Την προηγούμενη χρονιά, η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα, θα παλέψουμε να κρατήσουμε αυτό το πρωτάθλημα. Θέλω να πω στον κόσμο, ότι ανυπομονώ να ζήσω αυτή την… καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Γνωρίζω, από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, τι σπουδαίοι είναι οι οπαδοί μας! Ανυπομονώ να ζήσω στην Ελλάδα».

Προηγούμενες ομάδες:

2021-22 Βαρντάρ (Βόρεια Μακεδονία)

2016-21 Ναντ (Γαλλία)

2014-16 Μπάλινγκεν (Γερμανία)

2009-14 Κρέτεϊγ (Γαλλία)

2008-09 Αλκομπεντάς (Ισπανία)

2006-08 Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)

No comments