Σ.Παπασταμάτης : '' Ο σεβασμός κερδίζεται, δεν χαρίζεται ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σ.Παπασταμάτης : '' Ο σεβασμός κερδίζεται, δεν χαρίζεται ! ''

 

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν και πριν από την πρώτη προπόνηση της ( όπου είναι όλοι παρόντες πλην του Λέμος που είναι στην Βραζιλία για ιατρικούς λόγους και του Ηλιόπουλου ο οποίος εκπληρώνει τη στρατιωτική του θητεία ) ο διοικητικός ηγέτης της Σταμάτης Παπασταμάτης  στην ομιλία του προς την ομάδα τόνισε :

«Καλωσορίζω τους νέους, αλλά και τους παλιούς μας παίκτες στην ομάδα μας. Το ποια είναι η ΑΕΚ, ποια η ιστορία της και ποιο το μέγεθος της, πρέπει να το ξέρετε όλοι. Η περσινή σεζόν, μάς άφησε με ιδιαίτερα πικρό συναίσθημα, οπότε φέτος ο ένας και μοναδικός στόχος είναι να ξαναπάρουμε τα πρωτεία στην Ελλάδα. Να πάρουμε δηλαδή και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτά σίγουρα! Κι οπωσδήποτε θέλουμε και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας. Οι παλιοί το γνωρίζουν. Όμως, πρέπει να ξέρετε και ότι ο σεβασμός κερδίζεται, δεν χαρίζεται. Κι επειδή τη χρονιά που μας πέρασε, κάποιοι δεν φάνηκαν αντάξιοι του μεγέθους που λέγεται ΑΕΚ, θέλω να σας πω ότι αυτό δεν θα επιτρέψω να ξανασυμβεί. Σας ξεκαθαρίζω λοιπόν ότι φέτος δεν πρόκειται να συμβιβαστώ με τίποτα λιγότερο από το νταμπλ. Είστε σπουδαίοι αθλητές με ποιότητα, επομένως με σωστή δουλειά, πειθαρχία και σεβασμό στο όνομα της μεγάλης ΑΕΚ, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο θα έρθουν ξανά στην τροπαιοθήκη μας. Σας εύχομαι υγεία και να είμαστε οικογένεια. Θέλω επίσης να σας πω ότι δεν πρόκειται να κάνουμε καμία έκπτωση σε θέματα πειθαρχίας. Οπότε κοιτάξτε να είστε συνεπείς και απόλυτα επαγγελματίες σε κάθε σας υποχρέωση. Και πάλι καλωσορίσατε στην ΑΕΚ μας και να έχουμε μια καλή σεζόν».

Από την μεριά του ο προπονητής Αλέξης Αλβανός σχολίασε χαρακτηριστικά προς τους παίκτες: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που είμαστε σήμερα εδώ όλοι μαζί. Είμαστε σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζει να βρισκόμαστε εδώ. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά και θα πολεμήσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι σίγουρος ότι είστε οι καλύτεροι και θα το δείξουμε και στον κόσμο. Και τώρα πάμε για σκληρή δουλειά».

No comments