Οι… MVP των Παγκοσμίων πρωταθλημάτων Beach Handball - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι… MVP των Παγκοσμίων πρωταθλημάτων Beach Handball

Οι εθελοντές αποτελούν πολύτιμους αρωγούς ώστε να έχει μία μεγάλη διοργάνωση επιτυχία.

Αποτελούν το… «κλειδί» της επιτυχίας και στα Παγκόσμια πρωταθλήματα Εφήβων – Νεανίδων, που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Karteros Beach Sports Center.

Εκατοντάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας, από κάθε γωνιά της χώρας, που επέλεξαν να έρθουν στο Ηράκλειο της Κρήτης, για να βοηθήσουν εθελοντικά, προσφέροντας από όποιο πόστο τους ζητηθεί.

Ιδιαίτερη αναφορά σε αυτούς έκανε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή των εγκαινίων των εγκαταστάσεων, χαρακτηρίζοντάς τους, ως…αφανείς άοκνους εργάτες.

Ας ακούσουμε όμως τους ίδιους να μας εξιστορούνται πως και γιατί επέλεξαν να βρεθούν αυτές τις μέρες στις πρώτες Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Ελλάδας.

«Μας άρεσε η ιδέα και θέλαμε να προσφέρουμε», τόνισε η Ελεάνα Παπαδοπούλου, εθελόντρια των Παγκοσμίων πρωταθλημάτων. Η ίδια μαζί με άλλες τέσσερις συναθλήτριές της (Αλεξάνδρα Χριστοδούλου, Ελευθερία Χριστδουλάκη, Νεφέλη Λουκάκη  και Μαρία Ροδιτάκη) από την ομάδα Βόλεϊ του Φιλαθλητικού Ηρακλείου, ενημερώθηκαν για τις αιτήσεις εθελοντισμού και αμέσως είπαν το «ναι», χωρίς να το έχουν μετανιώσει σε καμία περίπτωση.

«Μας αρέσει πάρα πολύ η όλη διοργάνωση και είναι μία εξαιρετική και πρωτόγνωρη εμπειρία για όλες μας. Βοηθάμε στην διεξαγωγή των αγώνων και αυτό μας συναρπάζει. Οι εγκαταστάσεις είναι εκπληκτικές. Όλοι είναι ευχαριστημένοι από μας και αυτό μας «γεμίζει». Θα ήθελα να ενθαρρύνω και άλλους να δηλώσουν εθελοντές. Εγώ θα το ξανά έκανα ευχαρίστως», ανέφερε η Μαρία Ροδιτάκη.

Από την πλευρά των ανδρών εθελοντών, ο Νίκος Μυλωνάς τόνισε: “Βρήκα την αίτηση στο σαϊτ της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδας (Ο.Χ.Ε) και αμέσως δήλωσα συμμετοχή.Ήταν μία εύκολη απόφαση, αφού η αδερφή μου, Δήμητρα, είναι αθλήτρια της Εθνικής μας ομάδας Νεανίδων.

Η διοργάνωση είναι άψογη και το κλίμα φοβερό. Οι αγώνες είναι θεαματικοί και αξίζει κάποιο να ζήσει αυτή την εμπειρία», τόνισε ο νεαρός εθελοντής.

Αναμφισβήτητα, σε όλους τους εθελοντές αξίζουν πολλά μπράβο και αποτελούν τους… MVPτων Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Beach Handball, δίνοντας κάθε μέρα τον καλύτερο τους εαυτό και προσφέροντας απλόχερα το.. χαμόγελό τους. 

No comments