Γκονζάλεζ: «Οι εγκαταστάσεις είναι υπέροχες, χαίρεσαι να παίζεις Βeach Handball σε τέτοια γήπεδα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γκονζάλεζ: «Οι εγκαταστάσεις είναι υπέροχες, χαίρεσαι να παίζεις Βeach Handball σε τέτοια γήπεδα»


Πλώρη για την κατάκτηση του τίτλου για δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (μετά το 2017) έχει βάλει η Ισπανία, έχοντας κάνει το 5/5 στην διοργάνωση του Βeach Handball Νεανίδων, που διεξάγεται στο Ηράκλειο.

Πρωταγωνιστική είναι η παρουσία της Μάριαμ Γκονζάλεζ Λάμπριχ (Μariam Gonzalez Llambrich) που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των σκόρερ της διοργάνωσης.

“Eίμαι ευχαριστημένη από την αήττητη πορεία μας. Δουλεύουμε σωστά και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες, αλλά κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Πηγαίνουμε ματς ματς, στοχεύοντας στην κατάκτηση του τίτλου. Θέλουμε κάνουμε το ριπίτ. Θα είναι φανταστικό το συναίσθημα. Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι πολύ υψηλό», τόνισε η Ισπανίδα αριστερή εξτρεμ των «φούριας ρόχας» και συνέχισε λέγοντας για την δική της έως τώρα παρουσία στην διοργάνωση: «Προσωπικά δεν με νοιάζει αν θα κατακτήσω την πρώτη θέση των σκόρερ της διοργάνωσης, αρκεί να πηγαίνει καλά η χώρα μου και να κατακτάει νίκες».

Eνώ για τις νέες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου“Karteros Beach Sports Center” και την διοργάνωση του Ηρακλείου τόνισε: «Είναι πραγματικά υπέροχες οι εγκαταστάσεις και χαίρεσαι να παίζεις Βeach Handball σε τέτοια γήπεδα. Μου αρέσει που αγωνίζομαι στο Ηράκλειο και θα ήθελα να το επισκεφτώ ξανά για να απολαύσω τις παραλίες του γιατί τώρα έχουμε αφοσιωθεί στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις».

Στο ερώτημα αν προτιμάει το Handball της σάλας (αγωνίζεται στην Deportiva Maravillas Benalmadena στην χώρας της) ή της παραλίας η Ισπανίδα αθλήτρια δήλωσε: “Μου αρέσει να παίζω και στην σάλα και στην άμμο. Είναι δύσκολο να επιλέξω κάτι, γιατί τα αγαπάω εξίσου. Μπορώ και τα συνδυάζω και είναι υπέροχο».

No comments