Panorama street '22! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Panorama street '22!










 

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή  το Panorama street handball '22. Πάνω από 200 παιδιά δημοτικών σχολείων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης συμμετείχαν με τις ομάδες που έφτιαξαν σε μια όμορφη αθλητική εκδήλωση γεμάτη αγώνες και μουσική και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το χάντμπολ παίζοντας με τους φίλους τους! 

Παιδιά και γονείς πέρασαν ένα ευχάριστο πρωινό διασκεδάζοντας σε ένα όμορφο περιβάλλον, έζησαν μια θετική αθλητική εμπειρία όπου όλοι βγήκαν κερδισμένοι και έφυγαν με μετάλλια, αναμνηστικά, χαμόγελα και ευχές να ξαναβρεθούν ξανά.

 Την εκδήλωση που ήταν ενταγμένη στο be active, διοργάνωσε η ΑΕΠ Πανοραμα, υπό την αιγίδα της ΕΣΧΘ και την βοήθεια της ειδικότητας του ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ. 

Για την υλοποίηση του event , δούλεψαν οι προπονητές Νάσης Μίλτος, Πανιόπουλος Αντώνης, Τζιλίνης Θόδωρος, Μπαλέτας Δημοσθένης, ο φυσιοθεραπευτής Αναγνωστόπουλος Δημήτρης, η αθλήτρια της Honda Πανόραμα Κουλούρη Γεωργία, οι κορασίδες της ΑΕΠ Πανόραμα Μπαζίου Ευγενία, Μπλέτσα Μελίνα, Τζιλίνη Παναγιώτα,  Χριστοδουλίδου Ηλέκτρα, Τσιακαλίδου Ελένη, Κουρτίδη Καλλιόπη, Μήλιου Στυλιανή.

Στους συντελεστές της διοργάνωσης πρέπει να μνημονευθεί και η φιλική συμμετοχή της Εύης Μπουντούλα. 

No comments