'' Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας ! ''

 


Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού κάνει η ομάδα χάντμπολ των Πειραιωτών για τον 4ο τελικό με την ΑΕΚ που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (23/5) στις 19:30 (ΕΡΤ Sports), στο κλειστό Κανήθου «Τ. Καμπούρης».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Καρασαββίδης και ο πίβοτ της ομάδας Πάνος Καραμπουρνιώτης, δήλωσαν στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου : 

Γιώργος Καρασαββίδης: «Το αυριανό παιχνίδι, είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε το… break του πρώτου αγώνα. Δεν παίξαμε καλά στο τελευταίο ματς, δουλέψαμε πάνω σε αυτό τακτικά, όσο και ψυχολογικά και είμαστε έτοιμοι. Αύριο, ένας σημαντικός παράγοντας θα είναι και ο κόσμος μας. Είναι σημαντική η παρουσία τους, ώστε να πάρουμε την ώθηση τους για ένα τόσο κρίσιμο τελικό».

Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης: «Αύριο, είναι ο πιο σημαντικός αγώνας της σεζόν. Η ομάδα έχει καταφέρει να προηγείται 2-1 στις νίκες! Καταφέραμε να αποκτήσουμε εμείς το πλεονέκτημα έδρας και αύριο, θέλουμε να το εξαργυρώσουμε. Έχουμε δει τα λάθη μας στον τελευταίο αγώνα και έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτά. Είμαστε έτοιμοι ψυχικά και σωματικά για ένα τελικό. Είμαι σίγουρος, ότι όλοι στην ομάδα θα δώσουν τα πάντα για να φέρουμε το πρωτάθλημα στον Πειραιά! Θέλω να καλέσω τον κόσμο του Ολυμπιακού να γίνει άλλη μια φορά ο όγδοος παίκτης μας και να μας δώσει, όπως μόνο αυτός ξέρει, την δύναμη για να τα καταφέρουμε».

No comments