Έτοιμος για την «μάχη» απέναντι στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός - Οι δηλώσεις Καρασαββίδη, Καραμπουρνιώτη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έτοιμος για την «μάχη» απέναντι στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός - Οι δηλώσεις Καρασαββίδη, Καραμπουρνιώτη



Την ΑΕΚ, ως τυπικά φιλοξενούμενος, θα αντιμετωπίσει αύριο (06/05, 19:15, ΕΡΤ3), στην Χαλκίδα (κλειστό γυμναστήριο Κανήθου, «Τ. Καμπούρης»), ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο του 1ου τελικού της Handball Premier. 

Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων, Γιώργος Καρασαββίδης, σχολίασε: «Ετοιμαζόμαστε για τη σειρά των τελικών με την ΑΕΚ. Δουλέψαμε πάνω στο παιχνίδι του Κυπέλλου που προηγήθηκε, είμαστε σίγουρα πιο έτοιμοι και διακρίνω στα παιδιά μια ανυπομονησία να έρθει η ώρα του αγώνα».

Ακόμα, ο αθλητής της ομάδας, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, δήλωσε: «Αρχικά, θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βαγγέλη Ρούσσου, ενός ανθρώπου που ήταν πάντα παρών στους αγώνες μας, ακούραστος εργάτης του Ολυμπιακού μας και χαμογελαστός πάντα. Αύριο, ξεκινάμε μια σειρά αγώνων για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, δουλέψαμε στα λάθη μας και στις αδυναμίες της ΑΕΚ. Είμαστε έτοιμοι για την πρώτη μάχη, με σκοπό να… σπάσουμε την έδρα του αντιπάλου. Περιμένουμε με ανυπομονησία τον αυριανό αγώνα, όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν τέτοια παιχνίδια, πόσο μάλλον με τη φανέλα του Ολυμπιακού».

No comments