'' Κάναμε θέληση το άγχος μας...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Κάναμε θέληση το άγχος μας...''




Το ξύρισμα το ανέλαβε ο ίδιος, το ...λούσιμο οι παίκτες του, που δε σταμάτησαν να τον μπουγελώνουν μετά το τέλος του ημιτελικού και την ιστορική πρόκριση της Πυλαίας σε βάρος του ΠΑΟΚ, ωστόσο, ο πρωτεργάτης του θριάμβου της ομάδας του, Μπάμπης Ανανιάδης, δεν θα μπορούσε να...παρεξηγήσει κανέναν, άλλωστε, σε αυτό το ντελίριο χαράς...

Οι δηλώσεις του προπονητή της Πυλαίας : 

''  Ο ΠΑΟΚ ήταν το φαβορί του ζευγαριού, αλλά, εμείς όλη τη χρονιά είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί με κάθε αντίπαλο...Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί αν και η ομάδα με το μικρότερο μπάτζετ, η πιο νεανική επίσης, καταφέραμε να βγεί το άγχος μας σε θέληση και μείναμε πολύ συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά...Σε όσα ματς ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, όπως έγινε και σήμερα, είτε πήραμε πολύ σπουδαία νίκη είτε μείναμε μέχρι το τέλος σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Τα καταφέραμε, καθώς, το πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η διαχείριση ρυθμού παιχνιδιού και συναισθημάτων. Αν και το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά για εμάς, με την κόκκινη του Ζαφείρη και τα δύο δίλεπτα του Μπάτζιου, τα υπόλοιπα παιδιά που έπαιξαν σε αυτές τις θέσεις ήταν εκπληκτικά. Με θέληση και αυταπάρνηση καταφέραμε να καθαρίσουμε πολλές δύσκολες φάσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι έμπειρη ομάδα, προσπάθησε να αντιδράσει στο τέλος και μας οδήγησε σε βεβιασμένες προσπάθειες και λάθη, αλλά, πετύχαμε τον στόχο μας. Οταν φθάνεις στο Final 4, κανείς δεν σκέπτεται την ήττα, όλοι θέλουν να προκριθούν. Με τα παιδιά της ομάδας είμαστε φίλοι, άλλωστε, με τους περισσότερους ήμουν συμπαίκτης, όλοι ξέρουμε ότι τώρα έχουμε μισή, ίσως μία ώρα να το πανηγυρίσουμε και μετά θα ετοιμασθούμε για τον τελικό, όπου με όποια ομάδα και αν παίξουμε θα είμαστε το μεγάλο αουτσάϊντερ και πάλι, ωστόσο, θα αγωνισθούμε και πάλι με τον ίδιο ζήλο, καθώς χρειάζεται να αγωνισθούμε με το 300% των δυνάμεων μας. Ενα παιχνίδι είναι...''.

Και ο αθλητής της Πυλαίας Τάσος Τριανταφυλλίδης : '' Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, που προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι της. Κερδίσαμε, κάναμε καλύτερο παιχνίδι και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα μου. Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή μας. Επί τρεις εβδομάδες δουλεύουμε εντατικά πάνω σε αυτό το παιχνίδι. Και στον τελικό θα είμαστε το αουτσάιντερ, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο και θα κοιτάμε το κάθε λεπτό ξεχωριστά ''.

No comments