'' Δίκαια κέρδισε η Πυλαία ...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Δίκαια κέρδισε η Πυλαία ...''



Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Γούσιος σχολίασε για τον αποκλεισμό της ομάδας του : '' Δυστυχώς είναι μία μεγάλη ήττα για εμάς, η οποία δεν συμβαδίζει με την πορεία μας αυτά τα δύο χρόνια. Είναι μία δύσκολη στιγμή για όλους μας, αλλά χάσαμε δίκαια. Ένα κομβικό σημείο του αγώνα ήταν το γεγονός πως μέχρι το 45ο λεπτό σουτάραμε με καλές συνθήκες κάτω από 35%, ουσιαστικά είναι δύσκολο όταν φτάνεις με καλές συνθήκες σε τέτοιο ποσοστό να κερδίσεις οποιοδήποτε αγώνα. Ήδη έχουμε ξεκινήσει την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας, προκειμένου να παρουσιαστούμε καλύτεροι την επόμενη σεζόν''.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Γιώργος Μπάρμπας δήλωσε για την ήττα της ομάδας του στον ημιτελικό με αντίπαλο την Πυλαία : 

'' Συγχαρητήρια στην Πυλαία, ήταν καλύτερη από εμάς και κέρδισε δίκαια. Εμείς παρουσιασθήκαμε αδικαιολόγητα αγχωμένοι και σε κανέναν σημείο του αγώνα δεν επιβάλαμε τον ρυθμό μας. Πήγαμε να γυρίσουμε το ματς στο τέλος, αλλά, δεν τα καταφέραμε. Ο γκολκίπερ της Πυλαίας ήταν σε εξαιρετική ημέρα, αστοχήσαμε σε πάρα πολλά σουτ και αυτό μας άγχωσε, μας κόστισαν και οι τραυματισμοί, αλλά, δεν πρέπει να βάλουμε δικαιολογίες...Επρεπε να είχαμε περάσει στον τελικό...''.

O Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, πρώτος σκόρερ στον ημιτελικό για τον ΠΑΟΚ, είπε :  '' Δύσκολος αγώνας. Εμείς προετοιμαστήκαμε, αλλά η προσμονή για τη διοργάνωση μας έβγαλε νευρικότητα στον αγώνα. Βρίσκαμε λύσεις στην επίθεση, αλλά τα ποσοστά αποτελεσματικότητάς μας ήταν κάτω του 40%, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει φέτος. Αυτό μας στέρησε το εισιτήριο για τον τελικό. Καλή επιτυχία στην ομάδα της Πυλαίας στον τελικό ''.


No comments