'' Ωρα αυτοκριτικής, δικαιολογίες δεν υπάρχουν...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Ωρα αυτοκριτικής, δικαιολογίες δεν υπάρχουν...''


Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Καρασαββίδης αναφερόμενος στην ήττα της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη από την Πυλαία ( αναμέτρηση στην οποία δεν αγωνίσθηκαν οι Οστρούτσκο, Πασσιάς, Μπάγιος ενώ χρησιμοποιήθηκαν για περιορισμένο χρονικό διάστημα οι Καραμπουρνιώτης, Δομπρής, Κανδύλας ) είπε : 

'' Δυστυχώς, μετά τα παιχνίδια της Εθνικής, δεν καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για ένα ματς σαν κι αυτό. Δεν θα ήταν εύκολο, το ξέραμε, είχαμε απουσίες, κάποιοι από την Εθνική ήταν κουρασμένοι, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν έπρεπε να συμβεί αυτό. Είναι κάτι που διορθώνεται, είμαστε αποφασισμένοι για άλλη μία φορά, να διορθώσουμε τα δικά μας λάθη. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και την ώρα που πρέπει, θα είναι έτοιμη να διεκδικήσει τους στόχους που έχει ''.

Και ο αθλητής του Ολυμπιακού Βύρων Παπαδόπουλος σχολίασε : '' Βρεθήκαμε σε πολύ κακή μέρα και ήλθε μια ήττα, για την οποία δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.  Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για τη νίκη που δίκαια πήρε. Είναι ώρα να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας και στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς και είναι στο χέρι μας να τους υλοποιήσουμε ''.


No comments