Στο ντέρμπι νίκησε ο πιο ψύχραιμος ( Αρης )... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο ντέρμπι νίκησε ο πιο ψύχραιμος ( Αρης )...


Προβάδισμα ανόδου από την Β΄ Εθνική στην Α2 Ανδρών πήρε ο Αρης Θεσσαλονίκης με την νίκη του με 24-23 σε βάρος του Πανοράματος στη Μίκρα, ωστόσο, όλα είναι ακόμα ρευστά.

Το ντέρμπι των δύο ομάδων της Θεσσαλονίκης κρίθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς, έκαναν πολλά λάθη και έδειξαν αστοχία κυρίως σε εξάμετρα καθώς στα  πέναλτυ ο Αρης είχε 4/4 και το Πανόραμα 6/4.

Μούρτζινος και Αναστασιάδης έβαλαν 13 γκολ, δηλαδή, πιο πολλά από τα μισά του Αρη ενώ Μαραβέλιας, Δημουλιός και Τσαχουρίδης με 18 τέρματα στο σύνολο, πρωταγωνίστησαν για το Πανόραμα στο σκοράρισμα.

Φάση που συζητήθηκε ήταν εκείνη που σημειώθηκε 37΄΄ πριν από το τέλος, όταν το Πανόραμα προσπάθησε να ξεκινήσει αιφνιδιασμό με τον Αγαθόνικο, τον οποίο σταμάτησε αντικανονικά ο Ελέτα.

Το Πανόραμα ζήτησε κόκκινη και πέναλτυ, οι διαιτητές έκριναν ότι δεν επρόκειτο για καθαρή περίπτωση αιφνιδιασμού και έδωσαν δίλεπτη στον Ελέτα, με τους φιλοξενούμενους, που έχασαν στη συνέχεια την επίθεση, να μένουν με την αίσθηση ότι έπρεπε να είχε υπάρξει άλλη διαχείριση της φάσης, η οποία αναμφίβολα δεν ήταν απλή και για αυτό δεν αντιμετωπίσθηκε με αμεσότητα, αλλά, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των διαιτητών, πριν την ετυμηγορία τους.

Τα πεντάλεπτα : 2-3, 3-5, 6-7, 8-10, 10-12, 12-13 ( ημίχρονο ), 15-16, 17-16, 18-17, 21-18, 22-21, 24-23.

Διαιτητές : Γράψας-Σκλαβενίτης.

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ :   Ντιμολάρι, Τζέλης, Αχίλιας 2, Βασιλάκης, Ψωμαθιανός 3, Μουρτζίνος 7, Μπρόϊκος, Ελέτα 3, Μαυρίδης, Πούλκος, Αναστασιάδης 6, Παπαδόπουλος, Τσόχας, Χαραλαμπάκης, Κιάκος, Ταραμονλής 3. 

ΠΑΝΟΡΑΜΑ : Κονταξιάν, Κοντούλης, Κονδράκης, Αγαθόνικος, Ιακωβίδης, Τερζίδης, Κουκλοτίδης 2, Παντελίδης 1, Πουγατσιάς, Μήλιος 2, Δημουλιός 7, Μεγγίδης, Τσαχουρίδης 5, Μαραβέλιας 6.

No comments