'' Το έχω μεγάλο καημό...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Το έχω μεγάλο καημό...''


Προβληματισμένος αλλά και φιλόδοξος παρουσιάζεται στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ Πάνος Γούσιος, καθώς, η ομάδα του συνεχίζει να είναι υποχρεωμένη να αγωνίζεται ελλιπής : 

'' Σίγουρα θα θέλαμε σε αυτό το κρίσιμο σημείο της σεζόν να παίζουμε πλήρεις. Αυτό το έχω μεγάλο καημό, γιατί ενώ μέχρι τον Ιανουάριο δεν είχαμε το παραμικρό πρόβλημα, στο τέλος μας βγήκαν όλα μαζί. Με τον Ιωνικό Ν.Φ. μας έλειψαν 8 παίκτες από τον αρχικό σχεδιασμό της ομάδας. Έχουμε συζητήσει με τα παιδιά ότι θα κάνουμε την προσπάθεια μας και στους δύο θεσμούς, και να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε να βρεθούμε στους τελικούς και των δύο εγχώριων θεσμών ''. 

Και ο αθλητής του ΠΑΟΚ  Βασίλης Καβουσανάκης σχολιάζει : '' Θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου. Όλοι ανταποκριθήκαμε σε πολύ διαφορετικούς ρόλους για 60 λεπτά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, πιο δύσκολο απ' όσο δείχνει το τελικό σκορ. Έχουμε ένα παιχνίδι για να ολοκληρώσουμε την Β' Φάση. 

Εμείς θα τα δώσουμε όλα και θα εξαντλήσουμε και την παραμικρή πιθανότητα να βρεθούμε στους τελικούς του πρωταθλήματος ''.

No comments