'' Πετάει '' στο ραντεβού με την ιστορία του το αήττητο Κιλκίς ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Πετάει '' στο ραντεβού με την ιστορία του το αήττητο Κιλκίς !







Δύο πραγματικά μεγάλες ομάδες, που αξίζουν τον σεβασμό όλων μας, ΓΑΣ Κιλκίς και ΧΑΝΘ, αναμετρήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και εκεί, με φόντο τον Λευκό Πύργο, οι λεβέντες από το Κιλκίς έγραψαν μία, ακόμα, σελίδα πάθους και αφοσίωσης στην ιστορία τους με την εκτός έδρας νίκη τους με 28-27.

Επιτυχία που κάτω από προϋποθέσεις, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική για το Κιλκίς, στη διεκδίκηση της ανόδου στην Handball Premier.

ΧΑΝΘ και Κιλκίς δεν είχαν ήττα στο παθητικό τους, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι υποχρέωσαν στην πρώτη αποτυχία τους γηπεδούχους, με ομαδικό πνεύμα και καλή δουλειά από όλους τους παίκτες τους αλλά και ουσιαστική συνεισφορά στο σκοράρισμα από τους Δημάκη ( ειδικά στο πρώτο μέρος )-Κυπραίο, με 16 από τα 28 γκολ του Κιλκίς.

Με υψηλό δείκτη εμπειρίας και αξιοσύνης τόσο η ΧΑΝΘ όσο και το Κιλκίς, πρόσφεραν ένα πολύ όμορφο θέαμα, σε συγκλονιστικό παιχνίδι, όπου στο τέλος όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, αλλά ίσως και στην πιο δυνατή θέληση...

Το Κιλκίς, ενίοτε, είναι ομάδα των υπερβολών και της εσωστρέφειας, από την λαχτάρα και την αγάπη για τη φανέλα, αλλά, να που αυτή η '' όμορφη τρέλα '' σπρώχνει τους κυανέρυθρους στο ραντεβού με την ιστορία τους σε  κρίσιμα αθλητικά ραντεβού, όπως αυτό με την ΧΑΝΘ όπου πήραν εκείνο για το οποίο πάσχισαν και εύλογα πανηγύρισαν με την ψυχή τους...

Το ματς ήταν αμφίρροπο από την αρχή έως το τέλος, αλλά, το Κιλκίς ξέφυγε με δύο γκολ στο 58΄ ( 26-28 ), μείωσε η ΧΑΝΘ, δόθηκε δίλεπτο σε βάρος του Κιλκίς και ακολούθησε σωτήρια απόκρουση του γκολκίπερ Κοβλακά στο 59΄. 

Πέρασε στην επίθεση το Κιλκίς, δόθηκε παθητικό στο 59.30'', υπήρξε χαμένο σουτ απελπισίας και ακολούθησε τάϊμ άουτ της ΧΑΝΘ που ωστόσο έχασε, με λάθος πάσα, την τελευταία επίθεση και υποχρεώθηκε σε ήττα.

Τα πεντάλεπτα : 3-2, 6-4, 7-6, 10-8, 11-11, 14-14 ( ημίχρονο ), 15-15, 17-16, 19-20, 22-22, 24-26, 27-28. 

Διαιτητές : Λινάρδος-Νικολαϊδης.

ΧΑΝΘ :  Μουρατίδης, Μηλόπουλος, Τζινεβής 1, Τσαγκαράκης, Καράγγελος 1, Πάντζιος, Παπαδόπουλος, Βαρδάκας 5, Σαρηγιαννίδης 7, Πάντζιος, Τσιρογιάννης 1, Βασιάδης 5, Ανδρεαδάκης 1, Πετρίδης 6, Μπίλλιας, Τουλάκης. 

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ : Κοβλακάς, Κυπραίος 7, Χ. Μαυρόπουλος, Α.Φαχουρίδης 1,  Γιαβασίδης, Α.Μαυρόπουλος 1, Τοκατζόγλου, Δημάκης 9, Καρβουνίδης 1, Καρυοφύλλης 1, Γρηγοριάδης 2, Ιωαννίδης, Ιλερής 2, Σ. Φαχουρίδης 4, Βαφειάδης

No comments