Ισπανικά χέρια σωτηρίας στον πεισματάρη Κορυδαλλό ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ισπανικά χέρια σωτηρίας στον πεισματάρη Κορυδαλλό !

 




Σπουδαία και ενδεχομένως πολύτιμη νίκη για τον Κορυδαλλό, που υπερίσχυσε του Πανοράματος στο '' Μάνος Λοϊζος '' με 27-26 και ενίσχυσε με τρόπο ουσιαστικό τις πιθανότητες του για παραμονή στην Α1 Εθνική Γυναικών.

Η Ισπανίδα Σουάρες ( με δύο δίλεπτα από το 25΄) έκανε την καλύτερη, ίσως, εμφάνιση στη σεζόν στο πιο καίριο, ενδεχομένως, σημείο και με 11 γκολ οδήγησε στη νίκη τον Κορυδαλλό.

Αλλά, εξαιρετική ήταν και η άλλη Ισπανίδα του Κορυδαλλού, η Αρρανζ που ήταν '' βράχος '' στην άμυνα.  

Το Πανόραμα προηγείτο συνεχώς από την αρχή του αγώνα, πήρε διαφορά 5 γκολ ( 15-20 ) στο 40΄ αλλά, μετά το 50΄ οι γηπεδούχες όχι μόνο ισσορόπησαν αλλά πέρασαν μάλιστα μπροστά στο σκορ, προηγήθηκαν με 2 τέρματα ( 25-23 ) στο 55΄ και στο δραματικό τελευταίο πεντάλεπτο έφθασαν στη νίκη.   

Ο Κορυδαλλός πέτυχε το νικητήριο γκολ του με την Σουάρες στο 59.45'' για το 27-26, το Πανόραμα αστόχησε στην τελευταία επίθεση του και η νίκη πήγε στην ομάδα του Γιάννη Ανταλή, ο οποίος δήλωσε στο greekhandball.com :    

'' Καταρχάς θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα τις παίκτριες, την έφορο μου, την διοίκηση και φυσικά τον άμεσο συνεργάτη μου κ.Γιοκαρίνη, διότι ο καθένας ξεχωριστά και ενωμένοι έβαλαν το λιθαράκι τους για να φτάσουμε ένα βήμα πριν την παραμονή στην κατηγορία.Παρά το γεγονός ότι κανείς εκτός από εμάς δεν το πίστευε όχι μόνο στην αρχή της σεζόν αλλά ούτε καν μέχρι σήμερα.Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στον ένα και μοναδικό μας στόχο και πάμε για το επόμενο  βήμα στο  παιχνίδι με την πολύ καλή ομάδα της Προσοτσάνης ''.

Τα πεντάλεπτα : 2-5, 3-5, 5-7, 7-9, 8-12, 13-14 ( ημίχρονο ), 13-18, 15-20, 18-22, 21-22, 25-23, 27-26.

Διαιτητές : Κινατζίδης-Φωτακίδης.

ΑΟΑΟΔ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ :  Διακογιάννη 6, Σουάρες 11, Ν.Μαυρογεώργη 1, Καραγιάννη, Σιτόγλου, Ζ.Μαυρογεώργη 1, Μπλάας, Α.Σαββαλάκη 3, Δ.Μαυρογεώργη, Μανδά, Αρρανζ, Δ.Σαββαλάκη, Ταβλαρίδη 3, Β.Παρέσογλου, Δ.Παρέσογλου.  

ΠΑΝΟΡΑΜΑ : Κουτσιμανή, Σπανού, Λιούκα, Εμμανουηλίδου 1, Γ.Παπαδοπούλου, Βράμπα 1, Ασκεπίδου, Σαμολαδά 3, Αμανατίδου 3, Ειρ. Κουκλοτίδου, Προκοπίδου, Ελ. Κουκλοτίδου, Καραβέλη 1, Κουλούρη 6, Α.Παπαδοπούλου 5.  


No comments