Στ. Παπασταμάτης: «Έγινε κλοπή του αποτελέσματος, μας υποχρέωσαν να χάσουμε - Αυτή η διαιτησία εκθέτει τον θεσμό» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στ. Παπασταμάτης: «Έγινε κλοπή του αποτελέσματος, μας υποχρέωσαν να χάσουμε - Αυτή η διαιτησία εκθέτει τον θεσμό»«Βράζει» ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης, εξαιτίας της εξοργιστικής διαιτησίας της αποψινής (07/12) ευρωπαϊκής αναμέτρησης της Ένωσης με αντίπαλο την Σαφχάουζεν (28-31).

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά στο greekhandball.com: «Η ΑΕΚ αντιμετώπισε την χειρότερη διαιτησία, που θα μπορούσε να είχε. Έγινε κλοπή του αποτελέσματος, για το οποίο πάσχισε η ομάδα μας. Μας υποχρέωσαν να χάσουμε το παιχνίδι, καθώς η ΑΕΚ σε όλη την διάρκεια του αγώνα αντιμετώπιζε 9 και όχι 7. Αυτή η διαιτησία εκθέτει τον θεσμό».

Συμπλήρωσε: «Μας τάραξαν στις ποινές, αντίθετα με την Σαφχάουζεν και το πιο εξοργιστικό ήταν ότι τους άφηναν συνέχεια να κάνουν επίθεση κοντά στα 50 δευτερόλεπτα, για να ξεκουράζεται ο Κανέγιας. Σταματούσαν το ματς συνεχώς, για να σκουπιστεί το τερέν. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό...».

No comments